Повний місяць в листопаді 2018 року починається 23 числа 7:39 за київським часом. Даний період – максимальний для наших результатів, ідей і задумів, які беруть свій початок ще з молодика 7 листопада.

Багато приховане, потаємне, нарешті буде явним і очевидним. Повний місяць - це час, коли Місяць проходить рівно середину свого обертання навколо Землі. Тому ви зможемо бачити її найбільш повною – у формі кола. Однак, повний місяць, що насувається, відрізняється особливістю. У чому його секрет і як користуватися його енергетикою, щоб допомогти самому собі, розповідають астрологи. В ніч з 22 на 23 листопада Місяць перейде з Тельця в знак Близнюків. Він несе в собі несподіванки та сюрпризи.

Відмінним варіантом буде присвячення себе відпочинку, кулінарним винаходам, а також приготуватися до Нового року.

Гороскоп на Чорну п'ятницю-2018 погано робить свій вплив на серйозні покупки. Товари, які будуть куплені в цей день, будуть незабаром неугодними. Краще відкласти на потім купівлю побутової та комп'ютерної техніки, почекати із засобами зв'язку. Це не кращий час, щоб будувати нові починання, візьміть перерву. Чудовим варіантом буде повернення до минулих недоробка, щось зробити по-іншому або поліпшити.

Досить часто за повним місяцем слід втрата сил і енергії – але в повному місяці 23 листопада 2018 року, що проходить в Близнюках, багато людей зможуть зарядитися нехарактерною для цієї місячної фази силою і енергією.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Повний місяць
Повний місяць

Це незвичайний повний місяць. Він з'являється лише раз на рік, коли місяць знаходиться в тому ж знаку, в якому Місяць цілком розкриває свої найкращі якості.

Якщо ви з кимось посварилися і зіпсували відносини, кращим варіантом буде їх відновити поблизу повного місяця 23 листопада. Воно здатне принести багато кармічного і космічної любові. Людей може притягувати один до одного, при цьому будуть притягатися як раз партнери по кармічної схильності. Також це підвищить емоційність і романтичність.

Повний місяць – це коли час для виконань загадкових бажань прискорюється. Якщо ви напишіть свої бажання на папері, то закодуєте себе на кращі зміни, а саме бажання буде виконуватися набагато стрімкіше, ніж в будь який інший час.

Нагадаємо, Образила почуття віруючих: Церква Сатани подає в суд на маленьку відьму Сабріну

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Як причарувати судженого в домашніх умовах: поради трьохсотрічної відьми

Також Знай.ua писав про те, що Оплот інквізиції, будинок всіх привидів і інші похмурі замки Середньовіччя, зберігають страшні таємниці