23 листопада – один з найпопулярніших днів для інтриг «на стороні» в цьому році. Це можна як холодною погодою, так і останньою можливістю "невірним" як слід погуляти перед довгими вихідними, передає МедикФорум.

У деяких країнах світу цей день називаються "невірна п'ятниця", оскільки це чи не остання можливість зрадників зробити свою справу, залишаючись при цьому в тіні. А все із-за того, що настає довгоочікуваний сезон свят і подарунків, а це, погодьтеся, не найкращий час для зрад. Тому будьте обережні, якщо у цей день ваша друга половинка трохи затрималася на роботі.

Принаймні, саме таку інформацію публікує популярний сайт, який організовує побачення для одружених людей. Такі сайти користуються суттєвим попитом: вони дозволяють об'єднати людей, які вже у шлюбі, але хочуть завести когось на стороні.

Виявляється, що 80% різного роду подружніх зрад плануються користувачами сайту саме на 23 листопада. Творці сайту разом з психологами думають, що на зрадах позначаються погані погодні умови. Довгі ночі і мороз за вікном ідеально підійдуть людям, які бажають пристрасних обіймів, скуштувавши плід забороненого кохання.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, "Курка буде мовчати": у мережу злили брудні подробиці зради Цекало, Брежнєва терміново рятує сестру

днями у російському шоу-бізі пролунав гучний скандал навколо зради артиста і продюсера Олександра Цекало своїй дружині Вікторії Галушко, сестрою Віри Брежнєвої.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Стресс "дорослі відео" і не тільки: вчені перерахували вбивць лібідо

Стрес зменшує сексуальний потяг як у чоловіків, так і у жінок.

Дослідники опитали 2 066 британців і встановили, що в 45 % випадків перенапруження на роботі призводить до труднощів в сексуальному житті, повідомляє Daily Mail.

ТакожЗнай.иа" писав про те, що З коханими не розлучайтеся: психолог розповіла, як впоратися з кризою у відносинах

Психолог Юлія Левковська позначила 6 основних стадій сімейного життя і розповіла про те, як пережити кризи, які зустрічаються на життєвому шляху. Передає Clutch.