Ситуація в Керченській протоці не дає спокою не тільки РНБО та спецслужбам, а й простим українцям. Практично одразу після оголошення про можливість воєнного стану і провокацію арміє Путіна, мережу заполонили гнівні коментарі.

Самого господаря Кремля зобразили у мемі, як "пірата Азовського моря" – пародія на Джонні Деппа вийшла доволі кумедною.

Українці розділилися у думках, але більшість наголошує: не треба сидіти склавши руки, особливо чиновникам і депутатам, їх самих радять відправити "вирішувати конфлікт":

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На хвіст солі йому насипе? Скільки вже можна ці вистави демонструвати?", "так буде пояснення.. чому росіянам вдалося захопити три наших човни...", "нехай кондитер-воїн пояснить.. як так що ми втратили без бою три кораблі ...", "Чому не ввели військовий стан, коли зелені чоловічки в Криму захопили наші кораблі а потім і весь Крим?", "ось нехай Верховна Рада встає і йде на війну. Чого сидять свиноморди?", "хлопці на передовій- не в ту сторону стріляєте", "вдумайтесь. Рада Безпеки ООН збирається сьогодні на 11 годин, а "наші" депутати піднімають ср*ки лише на 16 годин. От вам відношення влади до України і його народу", "Всю ВР посадити на кораблі і відправити бити супостата", - пишуть у коментарях.

Дивіться: Порошенко підтримав запровадження воєнного стану

Нагадаємо, Порошенко терміново звернувся до ветеранів.Як повідомляв "Знай.ua", керівник російського Міністерства внутрішніх справ Сергій Лавров на тлі подій, які відбувалися у Керченській протоці, вирішив знову взятися на "налагодження дипломатичних стосунків" із Заходом. Також "Знай.ua", українцям пояснили, що зміниться після запровадження воєнного стану.