Ім’я має сильну енергетику та здатне впливати на життя людини. Перед тим, як назвати дитину, ми часто шукаємо значення імені. Кожен прагне надати з іменем дитині успіх та везіння. Жіночі імена здатні як дарувати неймовірну удачу, так і притягувати постійні негаразди.

Варвара

З грецької це ім’я означає іноземка або ж жорстока. Вона має надзвичайно сильну енергетику. Характерними рисами жінки з таким іменем є наполегливість, рішучість та войовничий дух. Саме це може спричинити неприємності для власниці такого імені. Варвара дуже вразлива, завжди тримає образи в собі і відкривається лише невеликій кількості близьких людей. Така жінка часто занадто вимоглива до себе й оточуючих, що приносить їй незадоволення життям. Однак Варвара дуже розсудлива та розумна.

Інга

Ім’я має скандинавське походження. Інга – це одне з імен скандинавського бога родючості Фрейра, тому означає «під захистом Інги». З дитинства власниці такого імені цікавляться буквально всім, часто перебільшують та брешуть. Інга схильна проявляти чоловічу енергетику і має багато протиріч. Вона часто допускається помилок, але все одно відстоює свою точку зору.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вікторія

З латинської перекладається як «перемога». Це ім’популярне у нашій країні. Воно асоціюється з владою, силою та мужністю. Вікторія любить бути в центрі уваги, нерідко проявляє бунтівну поведінку та ненавидить дотримуватися правил. Такі жінки проявляють наполегливість та досягають свого у будь-який спосіб. Вони важко переживають невдачі та потребують постійної похвали.

Любов

Таке ім’я говорить саме за себе. Жінки з іменем Любов надто емоційні та вразливі. Вони повністю віддаються своєму обранцю, що призводить до частих розчарувань і любовних драм. Головна риса Любові – поступливість, вона майже ніколи не конфліктує та з усіма прагне зберегти гарні відносини.

Нагадаємо, що притягнути удачу на 2019 можна завдяки правильній підготовці до Нового року.

Раніше “Знай. ua” писав, що остання цифра народження визначає таємницю життя.

“Знай. ua” писав, що свою долю можна дізнатися у нашому щоденному гороскопі.