Нижня білизна – це непомітний, але надзвичайно важливий елемент гардеробу кожної жінки. Він може підняти настрій, додати впевненості та навіть трохи везіння. Мода на білизну не відстає від інших видів одягу й також часто змінюється. Однак експерти визначили, яка модель підходить більшості жінок.

Саме трусики бразільяно гарно підкреслюють будь-які форми. Вони можуть бути трохи із завищеною посадкою, що збільшить довжину ваших ніг та візуально витягне силует. Представники чоловічою статі також зазначили, що така мадель їм найбільше до вподоби.

Вони можуть бути будь-якого кольору, із мереживом чи без, однотонні або ж з оригінальним принтом. Стильно й сексуально виглядатимуть усі види такої моделі.

Раніше “Знай.ua” писав, що у 2019 році актуальним буде штучне хутро, шкіряні спідниці та картаті сорочки.

Нагадаємо, що кримська модель Playboy розбурхала мережу сексуальним фото.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Знай.ua” писав, що українська телеведуча Леся Нікітюк показала зухвалий образ без білизни.