Відома барбадоська співачка Рианна часто тішить шанувальників новими фото на своїй сторінці в Instagram. Останнім часом шанувальники артистки помітили, що вона сильно схудла, хоча завжди була схильна до повноти. А сама Ріанна не втрачає можливості продемонструвати результати схуднення.

Так, в цей раз співачка опублікувала рекламну фотографію, на якій позує топлес, лежачи в ліжку, на білих простирадлах. І хоча ця публікація рекламна, від того, не менш спекотна. Ріанна для фото одягла тільки яскраво-червоні труси, рукавиці і панчохи. На її ногах чорні туфлі-човники на шпильці. Зірка з яскравим макіяжем та розпущеним волоссям млосно дивиться в камеру.

Треба сказати, що шанувальники Ріанни в захваті від її схудлого тіла і засипають її компліментами в коментарях. Фотографія оголеної зірки за якихось півгодини зібрала понад мільйон лайків і більше 15 тисяч коментарів. І це не дивно, адже на сторінку Ріанни підписані 66 мільйонів користувачів.

"Чудовий вид", "Я люблю тебе", "Ти прекрасна", "Я люблю таку спідню білизну! Я збираюся купити таке для себе", "Яка чарівна жінка", "Ти моє натхнення", "Обожнюю твою музику", "Мені потрібні ці трусики", "Ти дуже красива і сексуальна дівчина", "Я люблю твою дупу", "Яка пружна попка", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що нещодавно Ріанна продемонструвала своє схуднення на молодіжній вечірці. На тусовку співачка прийшла в приталеному яскравому вбранні. Веселі фотографії з заходу співачка оприлюднила у своєму аккаунті, чим дуже порадувала шанувальників.

Так, на своїй сторінці в Instagram Ріанна опублікувала ряд знімків в яскравій сукні-комбінації на тонких бретельках від бренду Cushnie. В якості аксесуарів вона вибрала прикраси від Chopard. Шанувальники звернули увагу на те, що Ріанна виглядає карколомно – співачка явно схудла і не соромиться зайвий раз це підкреслити.

Нагадаємо, колишній Ріанни полетів за грати прямо з концерту.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ріанна кудись поділа брови, фанати дивуються.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ріанна змінила голову.