Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз бере участь у шоу "Танці з зірками", часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся показала фоловерам, як підготувалася до Чорної п'ятниці. Відповідна публікація з'явилася на сторінці телеведучої в соціальній мережі.

На фото "багиня ламінату", як сама себе називає Нікітюк, позує в сексуальному чорному оксамитовому платті з глибоким декольте. Більш того, під вбранням у зірки не видно бюстгальтера. Волосся Лесі розпущене, а на обличчі яскравий макіяж і зухвалий погляд спрямований в камеру. Так Леся підготувалася до Чорної п'ятниці.

"З погляду видно, що #чернаяпятница настала. Куди на закупки, дівчата?", - підписала фотографію Леся Нікітюк. А шанувальники телеведучої почали засипати її компліментами в коментарях. Багатьом такий зухвалий образ Лесі дуже сподобався.

"Мабуть, давно не було чоловіка", "Леся, ти не Полякова, тобі це не потрібно, зовсім не личить. Ти наша західна квіточка", "Щось Леся зовсім схудла", "Лесенька, я думала ти пристойна дівчина, а ти, як і всі туди ж, в розпусту", "Ось, подивіться яка краса. А кажуть груди важливі. Погляд, погляд, ось що головне", "Могла б і скромніше!", "Відмінно виглядає, але більше худнути не треба", "Як би одружитися на цій леді?", - пишуть захоплені шанувальники Нікітюк.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше повідомлялося, що кішечка Никитюк поділилася новинами, шанувальники в захваті. Леся поділилася з підписниками в Instagram новим фото і розповіла новини зі свого зіркового життя. Так, на фотографії Леся позує сидячи на сходинках і уважно дивлячись у камеру. На ній чорна футболка і яскраві леопардові лосини, які і стали предметом обговорення у коментарях до фото. На ногах Нікітюк прості чорні кросівки, а її руки складені на колінах. Волосся телеведучої акуратно укладене, а на обличчі яскравий макіяж.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк шокувала сексуальним образом на Хеллоуїн.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями

Також портал "Знай.uа" писав, що барбі Нікітюк в рожевому латексі показала свого Кена.