Ведучий британського ток-шоу Good Morning Britain Пірс Морган у прямому ефірі вирішив посадити собі на плечі двох голубів. Однак, зовсім скоро вони влаштували справжній переполох в студії.

Відео з забавним інцидентом опублікували в середу на Youtube.

Як повідомляється, за пару тижнів до забавного випадку син зрівняв його з персонажем фільму Один удома-2 - з бездомною, яка годувала птахів у парку.

Глядачі шоу помітили, що Морган цілком схожий з актрисою з фільму, і жарт оцінили. Журналіст не міг пропустити нагоди посміятися з себе самого і вийшов в ефір з двома голубами на плечах.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Спокій птахів був недовгим: спочатку один з голубів забрався провідному на голову і почав бити його крилами по обличчю.

Нагадаємо, Куди виплеснути свою енергію: цікаві розваги для екстравертів

Енергійним і харизматичним екстравертам швидко набридають однотипні заняття. Це стосується пробіжок по стадіону або по вулиці, занять в тренажерному залі або однотипних фізичних вправ. Все це навряд чи принесе їм задоволення. Душа і тіло екстраверта жадає спілкування, нових вражень, несподіванок і спонтанності.

Крім того, екстраверти сповнені енергії, і її потрібно кудись вихлюпувати. Відмінним рішенням стане активний вид спорту. Ми приготували для вас кілька варіантів розваг, які подарують вам яскраві враження та незабутні емоції. Нудьгувати вам не доведеться.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" найстаріші близнюки у світі відзначили 102 день народження. На рожевій вечірці вони поділилися секретами щасливого життя

Не всім близнюкам вдається разом дожити до старості. Але це точно не стосується британок Філліс Джонс і Ірен Крамп. Зовсім недавно сестри відсвяткували свій 102-й день народження. Вони не збираються зупинятися. Близнята впевнені, що разом вони зможуть подолати всі.

Також "Знай.ua" писав про те, що Зірвала куш: помилка продавця допомогла дівчині розбагатіти на сотні тисяч доларів