У Китаї на прогулянку до мальовничого озера Дяньчі відправився чоловік у вельми незвичайному і дивному вбранні. Він виглядає немов хлібний король. Людина гордо прогулюється по набережній в плащі, створеному з риболовецької мережі і прикріпленого до неї хліба. А на його голові красується корона, виготовлена з булочок. Обличчя чоловіка прикривають медична маска і сонцезахисні окуляри.

Король був на прогулянці в китайському містечку в компанії групи туристів. Виявляється, його мета – не тільки вразити публіку екстравагантним вбранням, а й погодувати чайок. Хоча ніхто точно не знає, що саме він хотів зробити.

У китайській соціальній мережі опублікували відеозапис, на якому видно, як чоловік кидає шматочки хліба ненаситним птахам.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На ролику точно не видно, чи вдалося йому погодувати чайок. Люди, які в той час теж були на озері, кажуть, що він хотів пригостити хлібом не тільки птахів, а й перехожих. Крім того, він прибирав дрібні крихти з землі.

Відеоролик вразив людей зі всього світу, і вони почали бурхливо обговорювати. Чоловік в екстравагантному хлібному вбранні став справжньою зіркою.

Раніше портал "Знай.uа" писав про цікаві розваги для екстравертів

А також про найстаріших близнюків у світі, які відзначили 102 день народження

Нагадаємо: ветеринарна клініка шукає професійного гладильщика котів