Не всім близнюкам вдається разом дожити до старості. Але це точно не стосується британок Філліс Джонс і Ірен Крамп. Зовсім недавно сестри відсвяткували свій 102-й день народження. Вони не збираються зупинятися. Близнята впевнені, що разом вони зможуть подолати всі.

Жінки народилися в 1916 році – під час Першої світової війни. Спочатку на світ з'явилася Філліс, а через 25 хвилин – Ірен. Їх дитинство і юнацтво не можна назвати простим, їм довелося через багато пройти. Але головне, що всі труднощі вони долали разом. Вони завжди підтримують один одного, поділяють всі радісні та сумні моменти.

Філліс страждає від судинної деменції, тому соромиться з'являтися на людях. Ірен важко довго ходити по вулиці. Але сестри не страждають від артриту, як інші літні люди, і у них немає проблем з тиском. В цілому вони мають міцне здоров'я.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

59-річний син Філліс, Карл, пишається своєю мамою і тіткою. Він каже, що вони неймовірно стійкі, життєрадісні і повні сил. Чоловік хоче зареєструвати близнючок у Книзі рекордів Гіннеса.

У свій день народження сестри влаштували дівчачої рожеву вечірку. На святкуванні вони поділилися секретом свого довголіття.

Вони впевнені в тому, що їм вдалося дожити до такого віку завдяки тому, що вони п'ють міцні алкогольні напої та їдять багато риби. Звичайно ж, п'ють вони трохи – всього по 2 стопки за раз. Сестри сміються, що це не тільки зміцнює їх здоров'я, але і піднімає настрій.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про цікаві розваги для екстравертів

А також про те, як змінилася найкрасивіша дівчинка у світі

Нагадаємо: Кендіс Свейнпол показала фото своїх дітей