Еротичний гороскоп на 30 листопада Овен

Якщо вам потрібно про щось поговорити з партнером, то його потрібно спочатку нагодувати, укласти, нагріти і виконати всі його бажання. А потім він вже буде м'яким і поступливим.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Телець

Якась дрібниця обов'язково завадить вашим любовним іграм: телефонний дзвінок, розбита тарілка, перебої зі світлом. Головне не втратити настрій.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Близнюки

Кожен день від вас вимагають все нових подвигів в ліжку, але нічого не дають натомість. Нагадайте, що ви не сексуальний донор і не еротична іграшка.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Рак

Ви сьогодні ведете себе як скажена фурія або богиня помсти. Шкода того, хто попадеться вам під руку. Але в ліжку ви страшно незрівнянні.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Лев

Сьогодні ваші інтимні відносини будуть нагадувати катання на човні напередодні шторму. Ви немов весь час чогось чекаєте, постійно озирається і стурбовані, абсолютно при цьому не звертаючи уваги на сам процес катання.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Еротичний гороскоп на 30 листопада Діва

Ваші очі сьогодні продадуть вас з потрохами, вони розкажуть партнеру все, подобаються вам його ласки чи ні, чи подобається він вам взагалі чи ні. Напевно варто їх якось заховати.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Терези

Постарайтеся не надягати сьогодні яскравий одяг, ви і так притягуєте оточуючих. Не потрібно ж вам, щоб всі люди в радіусі 3-х кілометрів шалено мчали до вас.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Скорпіон

Вибираючи сексуальний наряд, постарайтеся не переборщити і не понавішувати на себе купу всього, як на новорічну ялинку. Виберіть щось одне.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Стрілець

Вас сьогодні охоплять ревнощі, а після такого засліплення (хоча докази не очевидні) вам захочеться помститися, чого ми категорично не радимо. Опинитеся винними.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Козеріг

Ви можете і самі здивуватися, наскільки привабливі ви сьогодні для протилежної статі. Натяки і недвозначні пропозиції не змусять себе довго чекати, навіть, якщо на ваш погляд, ви нічим їх і не провокуєте.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Водолій

Сьогодні у вас прокинеться пригнічена агресія. Ви навіть можете залишити криваві сліди від укусів. Будьте обережнішими, якщо звичайно ваш партнер не любить стікати кров'ю.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Риби

Багато хто хоче опинитися на вашому місці, з таким чудовим партнером. Але вам все мало і мало. А ви питали взагалі, чого хоче він?

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Ванга напророкувала в 2019 році нелюдські муки

Також Знай.ua повідомляв про як підготуватися до Нового року і залучити удачу