Аманда да Сільва – 28-річна мешканка Бразилії. Коли вона носила під серцем третю дитину, у неї стався напад епілепсії. Він був дуже сильним, тому жінці довелося лягти в лікарню. Оскільки був вже третій триместр вагітності, лікарі вирішили, що ще один напад може нашкодити дитині. Тому виникла необхідність в кесаревому розтині. Щоб провести операцію, Аманду довелося занурити в штучну кому.

Після пологів жінці дали час для відпочинку. Коли прийшов час повертати її до тями, лікарі зрозуміли, що все не так просто, як повинно було бути. Обладнання показувало, що її мозок живий, він активний і працює абсолютно нормально. Але ніщо не виводило її з коми: ні препарати, ні тривалі розмови, ні візити рідних і близьких, ні больові подразники – нічого.

Медики вже не знали, що робити. Надія практично зникла. Раптово однієї з медсестер в голову прийшла геніальна ідея – необхідно покласти на жінку її новонародженого малюка. Лікарі вирішили спробувати – і сталося диво.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як тільки дитина доторкнувся до матері, з її очей відразу ж потекли сльози, а серце почало битися швидше. Лікарі, медсестри і всі, хто був у той час у палаті, теж розплакалися. Ця історія зворушила абсолютно всіх.

Стан Аманди покращився, і через деякий час вона самостійно прийшла до тями. Жінка пробула в комі 23 дні. Ніщо не допомагало їй вийти з неї, ніщо, крім дотику її малюка.

Портал "Знай.uа" вже писав про найстаріших близнюків, які відзначили 102 день народження

А також про те, що помилка продавця допомогла дівчині розбагатіти

Нагадаємо: найдорожчий ангел Victoria's Secret показала фото своїх дітей