Як виявилося, лотерея – це не завжди обман, і чудеса теж трапляються! У неділю, 25 листопада американка Зерінея Кармайкл, як зазвичай, заїхала на заправку в неділю.

Поки її машина заправлялася, дівчина вирушила оплатити бензин, на касі вона помітила білет миттєвої лотереї і вирішила купити собі один, може, пощастить розбагатіти на пару доларів. Однак, замість нього продавець простяг квиток іншої миттєвої лотереї, під назвою 777.

“Продавець помилково продав мені не той лотерейний квиток, який я попросила. Як правило, я наполягаю на продажу замовленого мною товару. Але в я вирішила не міняти квиток”, - згадує американка.

Кармайкл почала перевіряти лотерейний квиток, сівши в машину, стираючи покриття, вона прийшла в шок. Сімки з'являлися одна за одною.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

“Я думала, що виграю 7 доларів. Але, продовжуючи стирати захисне покриття з квитка, зрозуміла, що мій виграш становить 277,7 тис. дол. Я рада, що продавець помилився з продажем лотерейного квитка”.

Американка вирішила отримати грошовий приз одним платежем. Після вирахування податків сума її виграшу склала 195,8 тис. дол.

Вона планує придбати на них машину своєї мрії.

Нагадаємо, британка Софі Мішель захопилася створенням досить незвичайного відео. До такого формату блогу дівчину підштовхнув трагічний випадок в сім'ї. Дівчина заробила 60 тисяч фунтів стерлінгів, це більше двох мільйонів гривень, за рік за допомогою своїх відео, де вона пошепки спілкується з глядачами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичним способом, але досить ефективно, заробляє гроші 33-річна мешканка Великобританії Роксі Сайкс. Її ніжки встигли заробити вже купу грошей. За рік вона заробила на цьому майже 100 тисяч футів, а це приблизно 3,6 мільйонів гривень.

Також "Знай.uа" писав, 8-річний хлопчик став мільйонером. Зароблені гроші хлопчик не витрачав на іграшки та солодощі і не відкладав їх на майбутнє. Він інвестував їх у нерухомість. Таким чином, юний канадець став власником 6 відомих будівель, розташованих в Онтаріо і Британській Колумбії.