Незвичним способом, але досить ефективно, заробляє гроші 33-річна мешканка Великобританії Роксі Сайкс. Взагалі, спосіб звичний для кожного – продаж речей. Однак, те, що вона продає – незвичайне.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, жінка продає свої брудні шкарпетки і взуття фетишистам. Причому досить успішно. Її ніжки встигли заробити вже купу грошей. За рік вона заробила на цьому майже 100 тисяч футів, а це приблизно 3,6 мільйонів гривень.

Все почалося завдяки випадковості, яка і підштовхнула Роксі до такої ідеї. Одного разу колега зауважив, що у Сайкс красиві ноги. Пізніше друзі її переконали завести аккаунт в Instagram, де вона могла б їх демонструвати.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Коли у мене з'явилися тисячі передплатників і повідомлення про продаж використаних речей, я зрозуміла, що можу на цьому заробляти. Я не показувала своє обличчя або що-небудь інше спочатку", – розповіла британка.

Жінка зрозуміла, що продаж брудних шкарпеток і взуття – дійсно хороше джерело доходу після того, як за місяць заробила більше 8 тис. фунтів – 292 тис. грн.

"Тепер я думаю, що ніколи не припиню це робити — скільки б років мені не виповнилося, мої ноги завжди зможуть заробити гроші", — зазначає жінка.

Тепер Роксі Сайкс продає речі не тільки через соцмережі, але і на сайтах. Пара шкарпеток, яку вона проносила цілий день, йде за 20 фунтів (729 грн), взуття після двох місяців використання – за 200 фунтів (7 290 грн), а відео, на якому вона ворушить пальцями ніг, — за 100 фунтів (3 645 грн).

Зараз дівчина, навчає фетиш-моделей того, як заробляти в цьому бізнесі. І ці уроки також приносять їй солідну суму.

Нагадаємо, у Книгу рекордів Гіннеса потрапила найстаріша повія в світі. Незважаючи на всі заборони і закони.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 99-річна жінка за 2 роки пошила 840 комплектів одягу для нужденних африканських дітей.

Також "Знай.uа" писав, діамант надзвичайно рідкісного виду під назвою "Рожева спадщина" був проданий на аукціоні christie's за 50,375 мільйона доларів.