Ранковий ефір популярного у Великобританії шоу This Morning відвідала дивна парочка закоханих – Розі та Джефф з Австралії. Їх захоплення більшості здасться дикістю. Дівчина поділилася історією про те, як набрала десятки кілограмів зайвої ваги заради нареченого. При цьому дівчина відчуває себе щасливою і сексуальною. Фрагмент доступний на YouTube-каналі передачі.

За словами Розі, після зустрічі з Джеффом вона стала важити майже 188 кілограмів і набрала більше 76 кілограмів. Варто відзначити, що така вага є критичною, у дівчини 3 ступінь ожиріння, яка загрожує їй цукровим діабетом, проблемою з суглобами, атеросклерозом, гіпертонією і іншими важкими захворюваннями.

Молоді люди познайомилися на спеціалізованому сайті для людей, що захоплюються фідеризмом — відгодовуванням своїх партнерів. Після року спілкування в мережі коханці вирішили жити разом, і Джефф переїхав з рідних Нідерландів у Австралію.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У розмові з телеведучими Розі зазначила, що не обов'язково бути ледащом, щоб набрати вагу. Дівчина їсть звичайну домашню їжу, але в дуже великих кількостях.

"Ми їмо домашню їжу, я просто їм великі порції, а вночі у нас відбуваються інтимні сеанси годування", — заявила дівчина.

Розі також стверджує, що відчуває себе більш впевнено і сексуально після набору ваги, однак більше товстіти не планує.

"Ми, безумовно, щасливі і задоволені своїм життям. ми не робимо нічого, щоб нашкодити нам або кому-небудь ще", — вважає Розі.

Нагадаємо, дівчина в гонитві за красою скинула 140 кілограм зайвої ваги. Але попереду її чекала набагато більш страшне випробування.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина зуміла перемогти страшну хворобу, а тепер надихає інших.

Також "Знай.uа" писав, медики запропонували експериментальну стратегію по боротьбі з ожирінням.