Британка Софі Мішель захопилася створенням досить незвичайного відео. До такого формату блогу дівчину підштовхнув трагічний випадок в сім'ї. Її братові Джеймсу діагностували пухлину головного мозку. У пошуках ліків від стресу вона натрапила на ASMR-записи. Пізніше вона вирішила допомогти іншим боротися з депресією.

Студентка з Великобританії заробила 60 тисяч фунтів стерлінгів, це більше двох мільйонів гривень, за рік за допомогою своїх відео, де вона пошепки спілкується з глядачами.

Однак, такий дохід дівчина отримала від реклами, яку вона поміщає в ролики, пише The Mirror.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Завдяки співпраці з рекламодавцями з середини 2017 року вона змогла заробити велику суму. Однак, отримані гроші Мішель не планує прогулювати, а збирається витратити на навчання.

21-річна британка Софі Мішель вивчає виконавське мистецтво і записує ролики у форматі ASMR, які вважаються заспокійливими і усипляючими. У них дівчина пошепки спілкується з глядачами, довірливо дивлячись у камеру.

Її робота знайшла позитивну реакцію тисяч передплатників. Але незважаючи на це деякі дівчину звинувачують у створенні фетиш-матеріалів. Софі заявляє, що допускає таке ставлення до своїх записів. Однак, за її словами, вона ніколи не передбачала такий підтекст.

Відомо, що у червні поточного року уряд Китаю заборонив відео жанру ASMR, офіційно визначивши їх як порнографію. Всі портали зобов'язали видалити такі ролики.

Варто відзначити, жанр ASMR (АСМР) є одним з найбільш популярних. Автори роликів використовують шепіт або шелестячи звуки, щоб викликати у глядачів відчуття спокою або мурашок. Передбачається, що такі відчуття знімають стрес.

Нагадаємо, Уляна Миронова – 16-річна мешканка селища Диканька, Полтавської області. Їй діагностували аномалію хребта і найважчу форму сколіозу. Через що їй доводиться постійно носити спеціальної коригуючий корсет.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ірен Сендлер – маленька тендітна жінка, яка народилася і виросла в Польщі. Коли почалася Друга Світова війна, їй було 30 років. Жінка дізналася про страшні та жорстокі події, які відбуваються в Гетто. Вона не змогла залишатися байдужою і зрозуміла, що повинна щось зробити.

Також "Знай.uа" писав, 99-річна жінка за 2 роки пошила 840 комплектів одягу для нужденних африканських дітей. Це вселяє надію.