Деякі діти народжуються з густою шевелюрою, інші – практично без волосся. Це сприймається абсолютно нормально. Дітки з волоссям привертають більше уваги, адже таких малюків набагато менше.

Малюк Бенс, який народився в невеликому угорському містечку, здивував абсолютно всіх. Він з'явився на світ не тільки з пухнастими, густими і довгими волоссям, а і з сивим, навіть трохи сріблястими. Так, у це складно повірити. Адже як взагалі у малюка можуть бути сиве волосся? Тим більше враховуючи той факт, що в обох батьків темно-русяве волосся.

Бенс народився справжнім богатирем. Його вага склала 5400 грамів. Губки бантиком, пухкенькі щічки, густі білосніжне волосся, серйозний вираз обличчя – він з перших хвилин життя став серцеїдом.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Всі лікарі і медсестри захоплювалися малюком. Вони впевнені, що коли він виросте, дівчата будуть у захваті від його зовнішності. З хлопчиком зробили неймовірну кількість знімків у день його народження – він став неймовірно популярним.

Його знімки потрапили в мережу, і користувачі миттєво висловили своє захоплення. Вони писали про те, що малюк дивиться на всіх як природжений бос. Можливо, коли він виросте, то стане керівником великої впливової компанії.

Незвичайна зовнішність хлопчика зачарувала далеко не всіх. Багато користувачів вирішили одностайно, що він альбінос. Адже настільки світле волосся бувають тільки у людей з альбінізм. Але вони помиляються. Лікарі спочатку теж прийшли до такого висновку. Але вони провели безліч аналізів, які показали, що Бенс абсолютно здоровий.

Батьки були стурбовані цим питанням, але медики їх запевнили в тому, що все в порядку. Швидше за все, це просто тимчасове порушення пігментації, яке аж ніяк не загрожує здоров'ю малюка. Він не відчував стрес і він не хворий – тому причин для занепокоєння немає. Ймовірно, з часом волосся хлопчика потемніють. Якщо цього не відбудеться, він дійсно стане володарем яскравою і незвичайною зовнішністю.

Портал "Знай.uа" вже розповідав про те, що найстаріші близнюки у світі відзначили 102 день народження

А також про те, що Кендіс Свейнпол показала фотографії своїх дітей

Нагадаємо: як змінювалися стандарти жіночої краси в різні епохи