Кессі Хо — фітнес-блогер і популярний тренер. І вона регулярно пише, що дуже стурбована тим, як швидко змінюються стандарти краси, яким хочуть відповідати її клієнтки.

Дівчина за допомогою фотошопу показала, як сильно відрізнялися стандарти краси в різні епохи. Дякуючи йому вона змогла відкоригувати пропорції тіла на своєму знімку, щоб "підігнати" під потрібні вимоги різного часу.

Так дівчина намагалася довести, що ідеалу тіла не існує, а слідувати моді на фігуру марно.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Почала Кессі з італійського ренесансу XV—XVIII століть, коли у ідеальної жінки були повні стегна, трохи з целюлітом, великі груди і круглий живіт. Зайва вага говорила про те, що дівчина їсть досхочу, здорова, а значить, має високий статус у суспільстві, зазначає Кессі.

Далі блогер відразу перейшла до 1920-х, коли повнота вийшла з моди, новим трендом стала худорлявість. Дівчата прагнули бути схожими на хлопчиків-підлітків, заради чого перев'язували груди тканиною, щоб вона здавалася менше.

1950-ті роки - час, коли іконами краси були Мерилін Монро і Елізабет Тейлор з фігурою, що нагадує пісочний годинник. Як зазначає блогер, деякі дівчата навіть спеціально купували таблетки, щоб погладшати і відповідати так званому ідеалу.

Через сорок років у моду знову увійшла худорлявість. Причому еталоном краси вважалися дівчата з незграбною постаттю, які виглядали виснаженими і дуже худими.

Однак такий тренд тривав недовго — у середині 90-х і 2000-х дівчата стали орієнтуватися на образ "ангелів" Victoria’s Secret, у яких були великі груди, плоский живіт і довгі ноги.

Так у 2000-х жінки поголовно збільшували груди і сиділи на найсуворіших дієтах, які безповоротно вбивали здоров'я.

Якщо на початку 2000-х жінки в основному збільшували груди, то починаючи з 2010 багато захотіли собі накачати ще більші сідниці, губи, зберігаючи при цьому осину талію. У період з 2012 2014 рік попит на операцію збільшення сідниць виріс на 58%, і ці цифри просто жахають.

Широкі стегна, вузька талія і, найголовніше, об'ємні сідниці — так виглядає ідеальна фігура сьогодні.

"Будь-ласка, ставтеся до свого тіла з любов'ю і повагою і не дивіться на стандарти краси. Прийміть свою фігуру, тому що це і є ВАША ідеальна фігура", - завершила Кессі.

На Кессі Хо в цілому підписано понад 5 млн осіб на YouTube і Instagram. Дівчина прославилася тим, що винайшла власну методику занять під назвою поп-пілатес - заняття пілатесом під популярну музику.

Нагадаємо, мама піддала 8-річну дівчинку справжнім тортурам заради перемоги в конкурсі краси.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина розкрила головні секрети Instagram-дів. Особливо вразливим не дивитися.

Також "Знай.uа" писав, 17-річний підліток витратив десятки тисяч, щоб стати копією Кім Кардашьян.