В Единбурзі, в Холірудсьому палаці, британська художниця Ніккі Філіппс представила новий портрет Єлизавети ІІ.

На картині 92-річна королева Британії зображена стоячи на тлі скель Солсбері-крегс в церемоніальній зеленій мантії, яку носять кавалери ордена Чортополоху, з підвіскою Святого Андрія на орденському ланцюзі.

Варто відзначити, що орден Чортополоху — один з трьох найвищих лицарських орденів Великої Британії і головний орден Шотландії. Портрет королеви втілює весь монарший шик і велич.

Ніккі Філіппс не вперше малює для королівської сім'ї. Раніше художниця вже писала портрети королеви, а також принців Вільяма і Гаррі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Кожен раз це фантастичне нервування, але в той же час величезне задоволення і неймовірна честь" Ніккі Філіпс про роботу на королівську родину

Нагадаємо, для королеви Єлизавети ІІ сам термін "вагітна" є неприпустимим – вона ним просто не користується, вважаючи це слово "вульгарний" - про це повідомило джерело з оточення Єлизавети. Замість нього Її Величність говорить "по-сімейному" або "родинна".

Так, коли королеву запитували про те, чи не чекають Меган Маркл і її онук принц Гаррі первістка, вона імовірно відповідала: "Меган налаштована по-сімейному" або "Меган - сімейна жінка"….

Також нагадаємо, що титул дитини принца Гаррі і Меган Маркл буде залежати від прихильності королеви і статі немовляти.

Як відомо, в день весілля принцу Гаррі було привласнено титул Його Королівська Високість Герцог Сассекський, граф Думбартон і барон Килкель, а Меган Маркл стала Її Королівською Високістю Герцогинею Сассекською.

Виявляється, за законом герцогство може бути успадковано тільки дітьми чоловічої статі, тому дочки Меган і Гаррі не зможуть стати "герцогинями".

Як повідомляв портал Знай.uа, батько герцога Сассекського принц Чарльз розповів, які імена для своєї майбутньої дитини розглядає знамените подружжя.

Також Знай.uа писав, що таблоїди продовжують мусувати чутки про напружені відносини між родинами принца Гаррі і принца Вільяма.