Королева Великобританії Єлизавета II збирається відректися від престолу на користь свого сина. Монарх зробила заяву про те, що планує через два роки поступитися місцем на престолі Чарльзу.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Королева заявила про те, що відійде від всіх справ, коли їй виповниться 95 років. В даний час Єлизавета Друга вживає заходів, щоб саме принц Чарльз змінив її на престолі.

королева Єлизавета II


Найближчі два з половиною роки вона планує продовжити роботу, але потім залишить престол своєму старшому синові. Зараз принцу Чарльзу 69 років, при цьому відзначається, що він буде регентом. Це означає, що фактично правити державою він буде тільки до смерті своєї матері. Джерело зазначає, що, коли Єлизавета помре, престол займе принц Чарльз, проте до її смерті він буде лише умовним королем Великобританії, оскільки Єлизавета II буде його в усьому наставляти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Єлизавета II, її син Чарльз, внук Вільям та правнук Джордж


Як зазаначає преса, це рішення аж ніяк не пов'язане зі станом здоров'я 92-річного монарха. Наразі з королевою все чудово і у британців є надія разом з нею відзначити 100-річчя, як і її королева-мати. Вона прожила рекордні 102 року, її не стало весною 2002 року.

королева Великобританії

Королева Єлизавета II зробила незвичний жест з поваги до невістки

Готуючись до свят, Королева Великобританії Єлизавета II вирішила потішити дружину свого онука принца Гаррі і здивувала всіх незвичайним вчинком. Глава королівської сім'ї особисто запросила матір Меган , 62-річну Дорію Регленд провести Різдво разом з членами королівської сім'ї в Сандрінгемі.

королева з чоловіком

Таким чином монарх проявила милість до невістки, оскільки у Британії в неї немає родичів, на відміну від іншої невістки королеви Кейт Міддлтон. Вона британка, її родина також мешкає у Лондоні і всіляко підтримує герцогиню Кембриджську.

Нагадаємо, британці показали нелегке життя в королівській родині. З цими 7 правилами не кожна герцогиня зможе вжитися.

Як повідомляв портал Знай.ua, королева Єлизавета II змушує Меган Маркл під час вагітності слідувати її суворим правилам.

Також Знай.ua писав про те, що ім'я первістку принца Гаррі та Меган Маркл придумає вся родина, воно має складатися як мінімум з трьох-чотирьох імен.

Дивіться: 92-річна Королева Єлизавета II та її чоловік 96-річний принц Філліп відзначили платинове весілля - 70 років разом