До панночок з "качиними" губками, наповненими гіалуроном, всі вже звикли. Немає інтелекту – немає претензій. Та й взагалі, в сучасному світі, схибленому на стандартах краси і зовнішності, люди весь час хочуть собі щось збільшити, зменшити, вирізати, пришити (спасибі, що не на лоб), відшліфувати і вивернути навиворіт.

Спочатку, пластична хірургія мала своєю метою добру справу – виправляти недоліки у зовнішності людей, яким потворність дійсно заважає жити. Тепер ми бачимо зовсім іншу картину – заради того, щоб наблизитися до "лялькових" параметрів, люди перекроюють себе, навіть не маючи видимих недоліків. Але раніше цією нісенітницею страждали, в основному, дівчата. А тепер серед чоловіків прокотилася новомодна тенденція – збільшувати губи, коригувати вилиці, щоб мати модельну зовнішність, і т. д. Мова не про Джастіна Джедліку та інших "кенів" нетрадиційної сексуальної орієнтації. А про звичайних хлопців, які підхопили вірус метросексуальності і почали закачувати гіалуронку собі в губи.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", бережіть своїх дітей: підлітків зі всього світу загралися в небезпечну гру "Fire Challenge", підпалюючи себе заради лайків.
Fire Challenge — нове развлечение підлітків в США і Великобританії. Сотні дітей підпалюють себе. І все заради забави і ефектного відео. Жага миттєвої слави виявляється сильніше інстинкту самозбереження.

Про це повідомила газета Daily Star.

Більш того, діти спонукають інших підлітків робити те ж саме.

Та навіть зробили з небезпечного заняття цілий челлендж.

Роликів, на яких підлітки підпалюють себе заради сміху і лайків, стає все більше в мережі. Медики попереджають про небезпеку для здоров'я від такого челлендж.

Нагадаємо, "а я не піду і дуже рада": шанувальники тролять новий флешмоб Бузової. Скандальна співачка влаштувала новий флешмоб у мережі, але щось пішло не так.

Як повідомляв Знай. ua, розлючені кияни готують челлендж-розправу за відсутність гарячої води. Десятки столичних будинків залишаються без теплої води – деякі вже майже 7 місяців.

Знай. ua писав, що Шнурів присвятив "інспектору Путіну" уїдливий вірш, мережа втомилася реготати.