Фанати популярного мультиплікаційного фільму "Шрек" об'єдналися з єдиною метою: створити оригінальний ремейк. 200 людей з усього світу працювали над мультфільмом під назвою "Shrek Retold" ("Шрек: Переказ"). У мультику поєднуються змішані стилі анімації, а також звичайні сцени з живими акторами. Кожен з авторів створював свій відрізок в індивідуальному стилі. Завдяки цьому вийшло щось неординарне.

Кожен з героїв представлений в абсолютно різних інтерпретаціях.

Шрек

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фіона

Лорд Фаркуад

Інші герої

Серед творців переказу були любителі, а також професійні актори озвучення та аніматори. Роботу над проектом планували в режимі онлайн. Члени команди створили спеціальну таблицю в сервісі Google Docs. Кожен учасник зазначав вибраний фрагмент червоним кольором. А координація відбувалася в спеціально створеному чаті в месенджері. Завдяки творчому підходу і навичкам авторів мультик нагадує джерело мемів, які напевно стануть популярними в мережі.

Півторагодинний мультфільм доступний до перегляду – його виклали на YouTube.

Раніше портал "Знай.uа" писав про дивовижні ілюстрації малюків

Читайте також: у новому мультфільмі зійдуться відомі персонажі Уолта Діснея

Нагадаємо: Король Лев повертається