Українські зірки, як виявилося, дуже люблять своїх вихованців і в День домашніх тварин вирішили показати своїх улюбленців користувачів соціальних мереж.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що відомі артистки показали у мережі милі знімки зі своїми домашніми улюбленцями.

Так, одним з перших у святковий день знімками з улюбленцем поділились актори "95 квартал". всі вони сфотографувались зі своїми вихованцями. Несподіваним виявилося те, що у Володимира Зеленського улюбленець – морська свинка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У коментарях прихильники зірок почали активно обговорювати знімки з тваринами. Фактично всі були у захваті від щирих та добрих знімків головних гумористів країни. Деякі звернули увагу на те, що всі тварини схожі на своїх господарів, помітивши, особливу схожість Євгена Кошового з його чихуахуа.

Також фотографією зі своїм улюбленцем мережу порадувала Леся Нікітюк, яка нещодавно здобула срібло на "Танцях з зірками". Знімок вона розмістила в своєму Instagram.

Разом з тим варто відзначити, що журналіст Дмитро Гордон звернувся до всіх політиків, які заявили про свою участь у президентських виборах, зокрема до Юлії Тимошенко, Анатолія Гриценка і Володимира Зеленського, посилити охорону, щоб запобігти спроби замаху на їх життя.

"Скоро президентські вибори в Україні і на сьогоднішній день у нас є три потенційні кандидати на другий тур - це Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко та Володимир Зеленський. Хочу ще раз до них звернутися, а також до інших кандидатів які збираються зареєструватися кандидатом у президенти України: зараз, коли час дуже нестабільний їм потрібно серйозно подумати про власну охорону", - сказав Д. Гордон.

Також варто відзначити, що за проведення президентських виборів 31 березня 2019 проголосували 298 народних депутатів. Таке рішення парламентарії взяли в ході голосування парламенту.

Народні депутати України підтримали проект постанови №9342 "Про призначення чергових виборів президента України". Як відомо, проект постанови Верховної Ради вніс спікер парламенту Андрій Парубій.

Нагадаємо, сімейні фото Зеленського підірвали мережу.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський показав кохання всього свого життя.

Також "Знай.ua" писав, що Притула заінтригував Україну у річницю Майдану.

Президентські рейтинги: Зеленський міг би перемогти всіх ймовірних опонентів