Відомий шоумен, лідер студії "Квартал 95", Володимир Зеленський, який з недавніх пір ще і є одним з лідерів електоральних симпатій українців, поділився вкрай провокаційним відео.

Відповідний ролик Зеленський опублікував на своїй сторінці в Instagram. Це знакове відео з популярного українського серіалу "Слуга народу", а саме - фрагмент з першого сезону історії про "президента з народу".

У коментарі під відеозаписом комік зазначив, що "Слугі народу" виповнилося 3 роки.

В опублікованому фрагменті герой Зеленського Василь Голобородько після обрання на посаду президента вперше звернувся до українців.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я обіцяти не буду. По-перше, це нечесно. По-друге, я в цьому абсолютно нічого не розумію. Але це поки що, я розберуся. Я знаю одне, що чинити треба так, щоб потім не було соромно дивитися дітям в очі. І батькам. І всім вам. Ось це, українці, я вам обіцяю" Зеленський-

Нагадаємо, шоумен Володимир Зеленський вперше прокоментував результати соціологічного опитування, де говориться, що він поступиться президентським місцем лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко у другому турі. Про це він заявив в коментарі ТСН 15 листопада.

"З приводу другого місця - боротися так боротися, якщо говорити про боротьбу. А чого тут боятися? У мене друге, у Тимошенко – перше. Нормально, якщо так. Гарна бійка. Але я думаю, що я як справжній чоловік, я просто зобов'язаний пропускати жінку вперед", - сказав Зеленський.

Раніше ми також писали, що Володимира Зеленського нерідко пов'язують з Коломойським і вважають, що саме він є спонсором його кампанії. Однак у мережі з'явилася інформація про ще одного чоловіка, який безпосередньо курує гумориста.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ще один фільм зі скандальним Зеленським заборонили в Україні.

Також "Знай.uа" писав, шоумен, учасник Студії "Квартал 95" Євген Кошовий опинився в центрі мовного скандалу.