Рідкісні фотографії шоумена Володимира Зеленського і Олени Зеленської з'явилися в мережі. Вони знайомі з юного віку і навіть вчилися в паралельних класах однієї школи, але тоді ще не звертали один на одного ніякої уваги.

Володимир і Олена вчилися в різних університетах, але випадково зустрілися в парку рідного міста. Однак на той момент у дівчини був хлопець і на Зеленського особливої уваги вона не звертала.

Однак Олена стала його юнацькою любов'ю і він вирішив добитися її прихильності. Він попросив подивитися у неї касету з фільмом "Основний інстинкт" під приводом особливого інтересу до стрічки і номер її телефону. Якось в інтерв'ю він зізнався, що історія його любові така, що перше юнацьке почуття переросло з справжню любов і міцну сім'ю.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

У цивільному шлюбі вони прожили 8 років і тільки після цих років вирішили офіційно оформити свої стосунки. Їх весілля відбулося у вересні 2003 року, а вже через два роки у них з'явилася дочка Саша.

Зараз сім'я виховує двох дітей. Олександра вже 14 років, а її молодшому братові – 5 років. У мирі та щасті вони живуть в особняку під Києвом.

Раніше повідомлялося, що Зеленський вперше прокоментував результати соціологічного опитування, де говориться, що він поступиться президентське місце лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко у другому турі.

Нагадаємо, таємний спонсор Зеленського розкрито: і це не той, про кого ви подумали. Зеленському часто приписують зв'язок з Коломойським.

Як повідомляв Знай. ua, партія Зеленського "Слуга народу" – серед лідерів парламентської гонки – соціологи. Опитування було проведено з 8 по 16 листопада 2018 року методом стандартизованого інтерв'ю face-to-face за місцем проживання респондентів.

Знай. ua писав, що Притула заінтригував Україну в річницю Майдану. Обидва вже мали справу з політикою - один жартував, інший отримав мандат.