Еротичний гороскоп на 3 грудня ОВЕН

У цей день Овнам потрібно бути акуратніше з компліментами – інакше потім доведеться відбиватися не на жарт. Багато хто вважатиме, що став об'єктом вашої еротичної уваги.

Еротичний гороскоп на 3 грудня ТЕЛЕЦЬ

3 грудня астрологи радять вам з вашим партнером набудувати на сто років уперед еротичних планів, а потім почати повільно втілювати їх у життя.

Еротичний гороскоп на 3 грудня БЛИЗНЮКИ

В цей день на Близнюків чекають приємні спогади про проведені вихідні, так як сам понеділок не несе особливих заходів чи подій.

Еротичний гороскоп на 3 грудня РАК

В цей день Ракам варто зосередитися на очищенні організму. При цьому розслабитися і отримати задоволення від сексу в тверезому стані ви навряд чи зможете.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Еротичний гороскоп на 3 грудня ЛЕВ

3 грудня до і після сексу з партнером вам, можливо, буде трохи сумно. Зараз всім Левам властива печаль, яка, не завадить проявити активність в ліжку.

Еротичний гороскоп на 3 грудня ДІВА

В цей день ваш організм завередує і просто так відчути задоволення не дасть, так що доведеться постаратися. Попередьте партнера, що на нього чекає довга ніч.

Еротичний гороскоп на 3 грудня ТЕРЕЗИ

Якщо в цей день вам стане сумно – прийдіть за розрадою до партнера. А якщо сумно йому – то втіште його. На еротичні ігри підуть усі ваші сили.

Еротичний гороскоп на 3 грудня СКОРПІОН

3 грудня ви раптом усвідомите, що партнер знає ваше тіло і його бажання краще вас самих. Навіть якщо це не зовсім так, переконати його, ви навряд чи зможете.

Еротичний гороскоп на 3 грудня СТРІЛЕЦЬ

В цей день зірки радять вам сходити на що-небудь видовищне. Якщо воно виявиться злегка еротичним – тим краще. Це може бути комедія в кінотеатрі або стриптиз-клуб.

Еротичний гороскоп на 3 грудня КОЗЕРІГ

В цей день Козерогам астрологи радять якомога швидше перефарбуватися в який-небудь неймовірно яскравий колір і відправитися по гостям. Може там буде ваш суджений.

Еротичний гороскоп на 3 грудня ВОДОЛІЙ

3 грудня увагу Водоліїв цілком займе церебральний секс. Ось йому ви готові віддаватися до ранку, особливо якщо пощастить зі співрозмовником.

Еротичний гороскоп на 3 грудня РИБИ

Риби в цей день хтиві, проте досить егоїстичні у своїх сексуальних поривах. Саме тому їх буде нескладно схилити до інтимної близькості.