Житель Англії на ім'я Джон Дреннан разом зі своєю дівчиною Даніеллою Ентоні відправився в Нью-Йорк, щоб відзначити 10-ту річницю з дня знайомства. Хлопець вирішив зробити пропозицію своїй другій половинці саме в цій поїздці, але він все ніяк не міг знайти підходящого моменту. Під час прогулянки по легендарному Центральному парку Джон нарешті зробив те, про що мріяв, - він зізнався Даниэлле в любові і зробив їй пропозицію руки і серця. У відповідь він почув щасливе "так". Обручку виявилося більшим на дівчину. І під час прогулянки по Таймс-сквер воно випадково злетіло з пальця і покотилося в каналізаційну решітку.

Молоді люди звернулися в поліцію за допомогою. Після розтину решітки пошуки тривали протягом двох годин. Поліцейські практично втратили надію, але вирішили спробувати ще. На щастя, кільце знайшлося.

А ось сама пара загубилася. Жителі Англії не залишили свої контакти співробітникам поліції. Ті вирішили пошукати в Twitter. Департамент поліції Нью-Йорка на офіційній сторінці запостив відео, на якому чоловік та жінка шукають кільце на Таймс-сквер.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коли закохані повернулися додому у Великобританії, вони вирішили придбати нове кільце. Але їх зупинив один, розповівши про пошуках кільця, яким займалися американські поліцейські.

Пара була в шоці від цієї новини. Джон і Даніелла вже змирилися з тим, що втратили кільце. Вони в захваті від роботи поліцейських. Закохані подякували всім, хто їм допоміг. Пара з нетерпінням чекає, поки кільце доставлять в Англію. Вони вважають це справжнім дивом!

Раніше "Знай.uа" писав про конфлікт у королівській сім'ї

Читайте також: Аніта Луценко зізналася у щирих почуттях партнеру по "Танцях з зірками"

Нагадаємо: Бред Пітт зробив Анджеліні Джолі пропозицію, від якої неможливо відмовитися