Останні чутки про те, що герцогині британської королівської сім'ї не ладнають знайшли своє підтвердження.

Про це повідомляє the Mirror.

Відомий фахівець з мови тіла Джуді Джеймс з'ясувала, що конфлікт між Меган Маркл та Кейт Мідлтон зародився вже доволі давно. Жінка стверджує, що перші промінчики конфлікту почали з'являтись після того, як вони разом відвідали форму королівського благодійного фонду у лютому цього року.

"Я вважаю, що перші знаки майбутнього зіткнення двох цих жінок можна спостерігати на заході, де вони опинилися разом зі своїми чоловіками на одній сцені", - говорить експерт.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

За словами жінки саме у той момент Меган спробувала копіювати всі рухи Кейт, для того щоб краще влитись у королівську сім'ю. Проте її рухи виглядали доволі смішно та неприродньо.

"Тоді вони придбали звання "фантастичною четвірки", яка буде займатися філантропічної діяльністю. Меган намагалася дзеркально відобразити пози Кейт, щоб таким чином влитися в сім'ю, проте всі рухи герцогинь доводять, що їх сміх був неприродним", - сказала Джуді.

Проте у липні цього року герцогині разом поїхали на фінал тенісного турніру Уїмблдон. За словами експерта спільна поїздка стала першим кроком до примирення між герцогинями.

"Це була перша і єдина спроба подружитися. Жінки сиділи близько один одному, сміялися і іноді дивилися один одному в очі. Але після відвідин стадіону ми бачимо тільки формальні пози", - зазнасила експерт.

Крім того Джеймс розповіла, що Меган Маркл зазвичай стоїть позаду від Мідлтон, переймаючи таким чином її досвід.

"Зазвичай Міддлтон стоїть завжди попереду, а Маркл - позаду неї або поруч. Ймовірно, вона уважно розглядає Кейт і намагається перейняти її досвід або хоче зрозуміти, що нею рухає", - повідала Джеймс.

Крім того варто відзначити, що оскільки останнім часом королівські сім'ї перманентно поповнюються дітьми, монархам регулярно доводиться давати коментарі з приводу вагітності та пологів.

Виявилося, що для королеви Єлизавети ІІ сам термін "вагітна" є неприпустимим – вона ним просто не користується, вважаючи це слово "вульгарним" - про це повідомило джерело з оточення Єлизавети.

Так, коли королеву запитували про те, чи не чекають Меган Маркл і її онук принц Гаррі первістка, вона відповідала: "Меган налаштована по-сімейному" або "Меган - сімейна жінка".

Нагадаємо, з'ясували, що Кейт Міддлтон ще на весіллі порушила короліський протокол.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережу злили знімки Меган Маркл, користувачі не можуть повірити своїм очам.

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон нарешті сказала все, що думає про майбутню дитину Меган Маркл.

Кейт Міддлтон нарешті сказала все, що думає про майбутню дитину Меган Маркл