Герцогиня Кембриджська, вихід якої з декрету пов'язували з наближенням пологів її рідної сестри Піппи, офіційно вийшла з декрету. Примітно, що Кейт тут же ж приступила до своїх обов'язків, відправившись в школу.

Вибір припав на так звану "Лісову школу" під назвою Sayers Croft Forest School, розташовану в парку дикої природи Paddington Recreation Ground, що в Лондоні. Там дітям допомагають дізнатися більше про навколишнє середовище.

З такої нагоди Кейт Міддлтон одягла просте і зручне вбрання - джинси коричневого кольору, светр і коротку куртку кольору хакі та чоботи від бренду Penelope Chilvers.

Нагадаємо, нещодавно герцогиня Кейт Мідлтон опинилася в неоднозначній ситуації. 36-річна Кейт Міддлтон разом з іншими представниками монаршої родини вітали британських військових, які пройшли необхідні випробування. Але герцогиня Кембриджська прогадала з погодою і одягла у вітряний день легке жовте плаття.

Семе ця сукня і поставила під удар репутацію дружини принца Вільямса. Вітер рвонув поділ плаття вгору, що й змусило Кейт почервоніти. Однак, червоніти їй не було чого, адже безсоромний вітер показав усім присутнім, які стрункі ноги в герцогині.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Кейт Міддлтон і принц Вільям вибрали сильне ім'я своїй королівській дитині.

Як повідомляв портал "Знай.ua", принц Вільям дотепно пожартував над своєю дружиною.

Також "Знай.ua" писав, Кейт Міддлтон розповіла про свою участь у долі принца Гаррі і Меган Маркл.