Американська актриса Меган Маркл вийшла заміж в 36 років. До цього часу в неї за плечима вже був один офіційний шлюб і кілька романів.

Спогад про це часу до заміжжя днями спливло в мережі. І навряд чи Гаррі радий такій увазі до його дружини. Фотографія з екс-бойфрендом явно не піде на користь іміджу королівської персони.

У мережі з'явилося фото, де вона зображена з її колишнім хлопцем, а саме канадським зоряним шеф-кухарем Кору Вітіелло.

Про це повідомляє TMZ.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Меган і Кору були разом близько двох років і навіть жили разом. За словами джерела, знімок пари був зроблений у ресторані в травні 2016 року.

Можливо цей роман і тривав довше, проте в липні того ж року Меган вирішила піти на побачення наосліп, яке організувала її подруга. Саме там її чекав принц Гаррі.

Кору за цей час теж одружився і у нього вже є дитина.

Раніше повідомлялося, що Дитина принца Гаррі і Меган Маркл побачить світ ще дуже нескоро. Незважаючи на те, що королівський первісток має народитися навесні, в Мережі вже почалися бурхливі суперечки стосовно імені, яке батьки дадуть малюкові.

Залишилося зовсім трохи і букмекери почнуть приймати ставки на всілякі варіанти.

Дитина принца Гаррі і Меган Маркл побачить світ ще дуже нескоро. Незважаючи на те, що королівський первісток має народитися навесні, в Мережі вже почалися бурхливі суперечки стосовно імені, яке батьки дадуть малюкові. Залишилося зовсім трохи і букмекери почнуть приймати ставки на всілякі варіанти.

Нагадаємо, герцогині Кейт і Меган показали "публічну любов", Британія приходить в себе. Дружини принців здивували численних шанувальників.

Як повідомляв Знай. ua, мати Меган Маркл планує жити разом з сім'єю доньки. Мати Меган Маркл зізналася, що хоче сама няньчити онука.

Знай. ua писав, що принц Гаррі з вагітною Меган Маркл з'їжджають із-за скандалу. Королівська сім'я так і не прийняла колишню актрису.