Здається зовсім недавно Кейт Міддлтон і принц Вільям стали втретє батьками - у квітні цього року з'явився на світ принц Луї. А навесні наступного року вперше стануть батьками Меган Маркл і принц Гаррі. Члени королівської сім'ї не часто відверто розмовляють на подібні теми, але несподівано Кейт прокоментувала вагітність Меган.

Це сталося під час візиту герцога і герцогині Кембриджських в Лестер, де вони вшанували пам'ять жертв аварії вертольота і зустрілися зі студентами місцевого університету, повідомляє People.

Зустріч проходила у неформальній обстановці і студенти стали розпитувати Кейт про її дітей, а також задали запитання про нове поповнення в британській королівській сім'ї - народження первістка принца Гаррі і Меган Маркл.

Кейт Міддлтон роповіла, що новина про нього схвилювала всіх членів сім'ї королеви Єлизавети II.

"Очікування малюка - це чарівна пора, а народження дитини - особлива подія. У Джорджа, Луї і Шарлотти з'явиться двоюрідний брат або двоюрідна сестра, і це щось особливе", - сказала герцогиня Кембриджська.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Герцогиня Кембриджська також розповіла, що п'ятирічний принц Джордж і трирічна принцеса Шарлотта готуються до Різдва, а їх семимісячний брат Луї швидко зростає.

"У них все добре, дякую. Вони з нетерпінням чекають Різдва, повторюють святкові пісні ... Не можу повірити, що Луї вже сім місяців і він такий великий хлопчик", - відповіла на питання про дітей дружина принца Вільяма.

Раніше Кенсінгтонський палац офіційно привітав Меган і Гаррі від імені членів королівської сім'ї, а тепер герцогиня висловилася сама.

Нагадаємо, таблоїди продовжують мусувати чутки про натягнуті стосунки між сім'ями принца Гаррі та принца Вільяма. Подейкують, що переїхати в заміську резиденцію Фрогмор-хаус герцог та герцогиня Сассекські вирішили після конфлікту між принцом Гаррі і його старшим братом Вільямом.

Як повідомляв портал Знай.ua, батько герцога Сассекського принц Чарльз розповів, які імена для своєї майбутньої дитини розглядає знамените подружжя.

Також Знай.ua писав, для королеви Єлизавети ІІ термін "вагітна" є неприпустимим – вона ним просто не користується, вважаючи це слово "вульгарним".