Принц Гаррі завжди був не тільки улюбленцем публіки, але незліченного персоналу палацу, який відгукувався про нього як про доброї душі людину. Правда, весілля з Меган Маркл кардинально змінило його характер. Передає Clutch.

Данкан Ларкомб, біограф принца Гаррі, його наближений і колишній королівський редактор The Sun. Він дуже давно спостерігає за членами королівської сім'ї і прекрасно знає характер принца Гаррі.

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

За словами Данкана, раніше Гаррі був дуже життєрадісною і відкритою людиною, яка легко йшла на контакт. З пресою принц спілкувався легко і невимушено. Наприклад, він влаштовував для журналістів закриті вечірки після кожного туру, щоб віддячити їм за роботу. Під впливом дружини Гаррі перестав спілкуватися з пресою.

Персонал королівського палацу теж любив Гаррі, який спілкувався з ними невимушено і багато жартував. Але тепер і вони перестали впізнавати принца. Слуги завжди недолюблювали Меган, яка ставилася до них занадто зарозуміло, а тепер і Гаррі став таким же.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Службовці королівського палацу з сумом відгукуються про зміни у принці:

"Найбільше людям подобалося в Гаррі його відкрите серце, його в хорошому сенсі приземленість, простота. Він ніколи не сприймав себе занадто серйозно, але тепер і в цьому відношенні він змінився".

Данкан Ларкомб прокоментував зміни в характері Гаррі:

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

"Гаррі завжди намагається захистити Меган. Якщо вона відчуває себе втомленою або перебуває у стресі, він діє від її особи. Меган не можна зараз в чомусь звинувачувати, вона освоює свою найголовнішу роль і намагається вкласти усі свої сили у цю роботу. Так, вона відправляє важливі листи своїй команді о 5 ранку, але вона просто дуже захоплена цим. Гаррі намагається всьому її навчити і захистити. За зачиненими дверима він знаходиться під великим тиском через це".

Нагадаємо, принц Гаррі залишить вагітну Меган Маркл на день Святого Валентина.

Раніше Знай.ua повідомляв, Маган Маркл поставила близьким жорсткий ультиматум.

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон хоче четверту дитини.