Адвокат Саманта Блей, яка представляє інтереси Анджеліни Джолі, заявила, що актриса та її чоловік Бред Пітт погодили умови опіки над дітьми в рамках розлучення.

Про це повідомляє Reuters.

Відповідно до досягнутої угоди подальше судове засідання у справі розлучення зіркового подружжя вже непотрібно, адже сторони узгодили проблемні моменти.

Варто відзначити, що раніше близько трьох років Бред Пітт не може залагодити всіх судових питань з екс-коханою Анджеліною Джолі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що найбільше суперечок між екс-подружжям виникло через їх шестеро дітей.

Наразі вже відомо, що розгляд питання про опіку розпочнеться вже найближчим часом, та попри те, що у Пітта є чимало шансів виграти справу, він все ж прагне мирно залагодити конфлікт.

Основною причиною таких планів чоловіка стало те, що під час допиту у суді діти будуть піддаватись стресу, що може у подальшому вплинути на їх стан здоров'я. Саме тому актор вже упродовж кількох днів намагається переконати Джолі схаменутись та не виности побутові проблеми на публіку.

"Він сподівався переконати Енджі, що судова справа завдасть психологічної шкоди їхнім дітям. Що би не вирішив суддя, переможців тут не буде", – зазначив інсайдер видання.

У свою чергу сама акторка зазначила, що немає наміру поступатись екс-чоловіку та намагатиметься отримати повну опіку над дітьми. Проте наближені до Джолі люди все ж визнають, що акторка також хотіла би досудового врегулювання спору. Судове засідання ж заплановане на 4 грудня, відтак весь світ дізнається, чи зуміли Джолі і Пітт врегулювати затяжну проблему.

Разом з тим варто відзначити, що світові таблоїди не один раз розповідали про проблеми психічного здоров'я відомої голлівудської актриси Анжеліни Джолі, які загострилися через розрив із Бредом Піттом.

Журналісти переконані, що Анджеліна Джолі підсіла на таблетки і протягом дня може приймати до п'яти таблеток снодійного. Усе відбувається на тлі емоційних зривів і стресів, наголошує видання.

Нагадаємо, фанати Роберта Де Ніро ковтають сльози, такого не очікував ніхто.

Як повідомляв "Знай.ua", красуня Джолі засвітила найцінніше під час прогулянки.

Також "Знай.ua" писав, що Бред Пітт заявив про відмову від сексу, фанатки в ауті, Джолі п'є шампанське.

Бред Пітт не шкодує про розлучення з Анджеліною Джолі