Не так давно з'ясувалося, що у 43-річної голлівудської актриси Анджеліни Джолі з'явився новий коханий, який може скласти гідну конкуренцію красеню-актору Бреду Пітту. Зараз про це пишуть всі західні таблоїди.

Так, за словами ЗМІ, розлучниця Анджеліна Джолі може розбити сім'ю Вікторії Бекхем і забрати у неї красеня Девіда.

Як виявилося, з недавніх пір актриса і спортсмен стали разом брати участь у рекламних проектах та благодійних заходах. Часті зустрічі дуже об'єднали їх, впевнені інсайдери.

Девід Бекхем

До речі, це не перший раз, коли Анджеліна поклала око на одруженого чоловіка. Більше десяти років тому Джолі вже забрала одруженого Бреда Пітта, який на той час проживав у законному шлюбі з відомою актрисою Дженніфер Еністон.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тим часом Анджеліна Джолі потрапила в об'єктиви папараці. Її сфотографували на прогулянці з дочкою Вів'єн у Лос-Анджелесі. На прогулянці Джолі, пережила кризу, виглядала щасливою та невимушеною, постійно посміхалася.

Для виходу актриса вибрала total look black: чорний джемпер з V-подібним вирізом, штани, кардиган з бахромою і туфлі на невеликий шпильці. Хоча образ можна назвати елегантним, він все-таки виглядає дуже нудно і стримано.

Нагадаємо, мережу розбурхала клятва Бреда Пітта про те, що він вирішив більше ніколи не одружуватися. Причина настільки категоричного рішення, як стверджує джерело, криється у важкому розлученні з актрисою Анджеліною Джолі.

Як повідомляв портал Знай.uа, журналісти переконані, що Анджеліна Джолі підсіла на таблетки і протягом дня може приймати до п'яти таблеток снодійного. Все відбувається на тлі емоційних зривів і стресів. Втім, проблеми зі здоров'ям і новою залежністю не заважають актрисі зніматися в кіно, хоч і не так успішно, як її колишньому чоловікові Бреду Пітту.

Також портал Знай.uа писав, що днями британський дизайнер і екс-солістка групи Spice Girls Вікторія Бекхем показала фото з семирічною донькою. Крім того, в Stories вона похвалилася успіхами дочки.