Мережа розбурхала клятва Бреда Пітта про те, що він вирішив більше ніколи не одружуватись. Про незвичайну клятву повідомляє наближене джерело онлайн-виданню Radar. Причина настільки категоричного рішення, як стверджує джерело, криється у важкому розлучення з актрисою Анджеліною Джолі: “Бред більше ніколи не одружиться. Розлучення з Анджеліною стало для нього останньою краплею. У нього пропало бажання офіційно оформляти свої відносини“.

Бред Пітт

Нагадаємо, що названий найсексуальніший чоловік світу

Впливове видання People нагородило званням "найсексуальніший чоловік з нині живих" британського актора Ідріса Ельбу.

"Я подумав: "Невже це правда?". Потім подивився в дзеркало і зрозумів, що я дійсно сьогодні сексуальний. Відверто кажучи, кумедне відчуття. Приємний сюрприз, звичайно. Ну, і стимул для мого его" прокоментував актор

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Журнал People присуджує щорічну премію найсексуальнішого чоловіка аж з 1985 року - тоді "корона" дісталася відомому акторові Мелу Гібсону.


Премію двічі присуджували Джорджу Клуні і Бреду Пітту. А 2016 рік став значущим і для Дуейна Скелі Джонсона - саме тоді він удостоївся почесного титулу. У 2017 році звання найсексуальнішого чоловіка належало Блейку Шелтону.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Forbes назвав найбагатшого актора на Землі

Річна зарплата актора - трохи менше чверті мільярда доларів.

Джордж Клуні став найбагатшим актором у світі, повідомляє журнал Forbes.

У щорічному топ-100 найбагатших знаменитостей говориться, що Джордж Клуні з червня 2017-го заробив 239 млн доларів до сплати податків. Настільки величезний дохід знаменитий актор отримав за рахунок того, що активно зайнявся бізнесом, що спеціалізується на продажу текіли.

Клуні зайняв друге місце зі ста - він не зміг обігнати за заробленому лише знаменитого боксера Флойда Мейвезера, який заробив на 46 млн більше.

Також "Знай.uа" писав про те, що Волочкова впала, як підкошена прямо на сцені, плаття стало фатальним