Нещодавно папараці зловили всесвітньо відому голлівудську актрису Анджеліну Джолі під час прогулянки з дітьми.

Кожна поява на людях популярної красуні не залишається непоміченою - вихід на червону доріжку або звичайна сімейна прогулянка. На одній з таких Джолі, разом з молодшими дітьми, зняли папараці в Лос-Анджелесі.

На минулих вихідних актриса разом зі своєю 12-річною дочкою Шарло і 10-річними двійнятами Вів'єном та Ноксом вирушила до ресторану. Зоряне сімейство в звичайних футболках, джинсах і кросівках неспішно прогулювалося по вулиці. Шайло, більше схожа на хлопчика, вела на повідку домашнього улюбленця. Фотографи впіймали їх неподалік від ресторану.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Для сімейного походу в ресторан 43-річна Джолі одягла чорні джинси, білу футболку і балетки. Голлівудська зірка доповнила образ чорним крислатим капелюхом та окулярами. Увагу привернуло те, що Анджеліна забула надіти під напівпрозору футболку білизну. Ці знімки вмить розлетілися по всьому світу.

Нагадаємо, не так давно з'ясувалося, що у 43-річної голлівудської актриси Анджеліни Джолі з'явився новий коханий, який може скласти гідну конкуренцію красеню-актору Бреду Пітту. Зараз про це пишуть всі західні таблоїди.

Так, за словами ЗМІ, розлучниця Анджеліна Джолі може розбити сім'ю Вікторії Бекхем і забрати у неї красеня Девіда. Як виявилося, з недавніх пір актриса і спортсмен стали разом брати участь у рекламних проектах та благодійних заходах. Часті зустрічі дуже об'єднали їх, впевнені інсайдери.

До речі, це не перший раз, коли Анджеліна поклала око на одруженого чоловіка. Більше десяти років тому Джолі вже відбила одруженого Бреда Пітта, який на той час проживав в законному шлюбі з відомою актрисою Дженніфер Еністон.