Таблоїди не один раз розповідали про проблеми психічного здоров'я відомої голлівудської актриси Анжеліни Джолі, які загострилися через розрив із Бредом Піттом.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Про це пишуть американські ЗМІ.

Журналісти переконані, що Анджеліна Джолі підсіла на таблетки і протягом дня може приймати до п'яти таблеток снодійного.

Усе відбувається на тлі емоційних зривів і стресів, наголошує видання.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Джолі страждає від втрати ваги, однак робить вигляд, що не помічає цього. Втім проблеми зі здоров'ям і нової залежністю не заважають актрисі зніматися в кіно, хоч і не так успішно, як її колишньому чоловікові Бреду Пітту.

Бред Пітт
Бред Пітт

Інсайдери відзначають, що актриса вже не може заснути без снодійних засобів, відчуває часті головні болі і запаморочення. Медики, які спостерігають стан Джолі, відзначають її нестабільний емоційний стан.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Варто нагадати, що захоплення препаратами - не перший епізод у житті зірки. Раніше Джолі в інтерв'ю розповіла, що у минулому встигла перепробувати багато наркотики.

"За життя я всі наркотики перепробувала. Мені пощастило, що я не померла молодою. Пам'ятаю, як прийняла чергову дозу перед сімейним походом в Діснейленд. Дивлюся на Міккі Мауса і відразу бачу чоловіка, який ненавидить своє життя", - розповіла Анжеліна.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Нагадаємо, фанати Анжеліни Джолі щиро радіють за улюблену актрису, адже після двох років самотності після розлучення із Піттом жінка нарешті знайшла нового коханого.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Про це пише Рoliteka.

Із джерел у Голлівуді стало відомо, що Анджеліна Джолі закрутила роман з Кіану Рівзом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, останніх два роки фанати напружено спостерігають за процесом розлучення найкрасивішої зіркової пари Голлівуду - акторів Бреда Пітта та Анжеліни Джолі.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт
Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Як виявилося, обидві сторони зробили із цієї історії цінні висновки, передає Рoliteka.


Також Знай.ua писав про те, що відразу після того, як про розрив Пітта і Джолі стало відомо широкій громадськості, Пітта почали посилено "зводити" з його екс-дружиною Дженніфер Еністон, яку він колись покинув заради Анджеліни.