Скандальне розлучення Бреда Пітта і Анджеліни Джолі триває ось уже майже два роки. Вони ніяк не можуть поділити дітей, статки і образи, а тим часом формально залишаються чоловіком і дружиною, дозволяють собі при цьому будувати нові стосунки.

Відразу після того, як про розрив Пітта і Джолі стало відомо широкій громадськості, Пітта почали посилено "зводити" з його екс-дружиною Дженніфер Еністон, яку він колись покинув заради Анджеліни. Така думка, безумовно, шанувальникам подобалась найбільше. Та на розчарування фанатів, актор до колишньої дружини не повернувся.

Не меншого резонансу досягнули чутки про роман Пітта з архітектором Нері Оксман. Подейкували, що актор, який захоплюється архітектурою, попросив Нері допомогти йому з якимсь проектом. Спільні інтереси послужили нібито ґрунтом для зав'язування роману. Та проект, напевне, підійшов до завершення, оскільки наразі про їхні стосунки нічого не чути.

Природно, такий чоловік, як Бред Пітт, не може довго перебувати без жіночої уваги. І от уже появились чутки про нові стосунки актора, а привід до них дав сам Бред. Папарацці "застукали" першого красеня Голлівуду на побаченні з милою білявкою.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Днями актор відвідав благодійний концерт в Лос-Анджелесі Red Hot Chili Peppers. Але кого б це так цікавило, якби компанію йому не склал білява супутниця.

Таблоїди часу даремно не гаяли і з'ясували, що нова пасія актора - дизайнер ювелірних прикрас і нутриціолог Сет Харі.

Весь вечір актор провів разом зі своєю супутницею: вони мило посміхалися, танцювали і пили вино. Однак наразі не ясно, що це - дружні стосунки чи початок нового роману.

Очевидці стверджують, що музичне шоу Бред і Сет покинули разом. Далі залишається місце для здогадок.

Нагадаємо, Бред Пітт не захотів ділитися з Анджеліною Джолі своїм статком і заповів все, після своєї смерті, дітям.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бред Пітт розповів про жахіття шлюбу з Джолі.

Також "Знай.ua" писав, Анджеліна Джолі після розлучення з Бредом Піттом зважилася на кардинальні зміни – вона перефарбувалася на білявку і стала схожою на даму вікторіанської епохи.