Як відомо, процес розлучення голлівудських акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта триває вже більше двох років. І за цей час громадськість дізналася всі скандальні подробиці сімейного життя зоряного подружжя.

Однак, інсайдер зовсім недавно підлив масла у вогонь і повідомив нову інформацію про стосунки зірок. Як з'ясувалося, Пітт абсолютно не шкодує про розлучення з Енджі, тому що в останні роки їх сім'я нагадувала справжнє пекло.

"У Бреда немає ні краплі жалю про те, що він розлучається з нею. Його життя було схоже на пекло наяву, і він задається питанням, чи знав він взагалі справжню Анджеліну? Бред навіть не уявляв, що жінка, яку він покохав, може обійтися з ним так гидко", - розповів нові подробиці розлучення пари інсайдер.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт

До речі, не так давно стало відомо, що улюбленці мільйонів, зразкова сімейна пара з шістьма дітьми Бред Пітт і Анджеліна Джолі не поділили доходи. А саме, мова пішла про доходи Бреда Пітта. Знаменитий чоловік не захотів ділитися з дружиною своїм статком і заповів все, після своєї смерті, дітям.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Зараз Бред Пітт - один із найбільш високооплачуваних акторів у Голлівуді. Річний дохід зірки становить близько 40 мільйонів доларів. Тому свої гроші Бред вирішив заздалегідь поділити між шістьма дітьми, не залишивши ні цента екс-дружині Анджеліні Джолі.

Пітт збирається створити трастовий фонд у 250 мільйонів доларів - гроші актор поділить порівну між усіма дітьми. А для того, щоб мільйони не дісталися Анджеліні Джолі, Бред вже зараз вирішив скласти заповіт. Відомо, що інші родичі знаменитості також не будуть включені в заповіт.

діти Джолі і Пітта

Нагадаємо, що старша біологічна дочка Бреда Пітта і Анджеліни Джолі не так давно зробила нову хлопчачу зачіску і стала ще більше схожим на свого батька.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі запропонувала Пітту розібратися у всьому особисто, щоб не привертати увагу до цієї справи ЗМІ і світову громадськість.

Також портал Знай.uа писав, що Анджеліна Джолі таємно вийшла заміж.