Інтернет облетіла шокуюча новина. Улюбленці мільйонів, зразкова сімейна пара з шістьма дітьми Бред Пітт і Анджеліна Джолі не поділили доходи. А саме, мова пішла про доходи Бреда Пітта. Знаменитий чоловік не захотів ділитися з дружиною своїм статком і заповів все, після своєї смерті, дітям. Чому було прийнято таке рішення? Невже Бред Пітт сумнівається, що Анджеліна зможе правильно розпорядитися його багатством?

Сьогодні Бред Пітт - один з найбільш високооплачуваних акторів в Голлівуді. Річний дохід зірки становить близько 40 мільйонів доларів. Тому свої гроші Бред вирішив поділити заздалегідь між шістьма дітьми, не залишивши ні цента екс-дружині Анджеліні Джолі. Про це днями повідомив західний таблоїд.

За словами ЗМІ, Пітт збирається створити трастовий фонд в 250 мільйонів доларів - гроші актор поділити порівну між усіма дітьми. А для того, щоб мільйони не дісталися Анджеліні Джолі, Бред вже зараз вирішив скласти заповіт. Відомо, що інші родичі знаменитості також не будуть включені в заповіт.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Очевидно, нещодавній скандал з дружиною сильно зачепив Бреда Пітта. Хоч він і пробачив гостру на язик Анджеліну, але все ж заповіт склав без її участі. У Анджеліни і своїх грошей предостатньо, так що не варто сильно переживати за скривджену дружину.

"Знай.ua" писав про зірок: Такої ще не бачили: Анджеліна Джолі змінилася до невпізнання. Фанати знають, наскільки Анджеліна може змінюватися заради чергової ролі. Так, 43-річна актриса заради ролі Малефисенты одягала рогу і накладні вилиці, а в зйомках нової фантастичної драми Come Away Джолі без праці приміряла на себе образ блондинки. Голлівудська актриса Анджеліна Джолі вразила чином для нового фільму.

"Знай.ua" раніше писав по темі: Дочка Джолі і Пітта зросла копією батька і перетворилася у хлопчика. Анджеліна Джолі, незважаючи на великий обсяг роботи і судові розборки з колишнім чоловіком, намагається вести себе як зразкова мати. На вихідних папарацці "зловили" Анджеліну і молодших дітей по дорозі в кінотеатр.