Фанати Анжеліни Джолі щиро радіють за улюблену актрису, адже після двох років самотності після розлучення із Піттом жінка нарешті знайшла нового коханого.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Про це пише Рoliteka.

Із джерел у Голлівуді стало відомо, що Анджеліна Джолі закрутила роман з Кіану Рівзом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

Інсайдери впевнені на сто відсотків, що новий наречений Анджеліни Джолі – Кіану Рівз. Однак якщо копнути ще глибше, то не такий вже і новий, адже початок роману акторам приписують на серпень 2017 року.

Кіану Рівз
Кіану Рівз

Джерело повідомляє, що пара вже давно зустрічається, але не збирається афішувати відносини. Також наголошується, що в серпні 2017 року голлівудська пара зробила таємну романтичну поїздку на грецький острів Паргу на шикарній яхті.

Фанати в один голос стверджують, що Рівз має саме ті якості, які цінує в чоловіках Джолі. Не менш важливо, що актор знайшов спільну мову з дітьми актриси.

Анджеліна Джолі з донькою Шайло
Анджеліна Джолі з донькою Шайло

Нагадаємо, останніх два роки фанати напружено спостерігають за процесом розлучення найкрасивішої зіркової пари Голлівуду - акторів Бреда Пітта та Анжеліни Джолі.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт
Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Як виявилося, обидві сторони зробили із цієї історії цінні висновки, передає Рoliteka.

Бред Пітт, якому довелося пережити два публічних розлучення, розповів, як створити щасливу сім’ю.


Як писав раніше Знай.ua, відразу після того, як про розрив Пітта і Джолі стало відомо широкій громадськості, Пітта почали посилено "зводити" з його екс-дружиною Дженніфер Еністон, яку він колись покинув заради Анджеліни.

Така думка, безумовно, шанувальникам подобалась найбільше. Та на розчарування фанатів, актор до колишньої дружини не повернувся.

Не меншого резонансу досягнули чутки про роман Пітта з архітектором Нері Оксман. Подейкували, що актор, який захоплюється архітектурою, попросив Нері допомогти йому з якимсь проектом. Спільні інтереси послужили нібито ґрунтом для зав'язування роману. Та проект, напевне, підійшов до завершення, оскільки наразі про їхні стосунки нічого не чути.


Також Знай.ua писав про те, що процес розлучення голлівудських акторів Анджеліни Джолі і Бреда Пітта триває вже більше двох років.