У той час як всі обговорюють новий роман актора Бреда Пітта, його колишня дружина Анджеліна Джолі не втрачає дарма часу, про це зараз активно повідомляють західні ЗМІ.

Так, за словами інсайдерів, голлівудська красуня Джолі зустрічається з відомим актором Кіану Рівзом. Також з'ясувалося, що вони разом досить тривалий час. Адже чутки про їх роман ходять ще з серпня 2017 року.

Анджеліна Джолі і Кіану Рівз

Як повідомляє, пара вже давно зустрічається, але ретельно приховує стосунки від громадськості. Варто зазначити, що в серпні 2017 року голлівудська пара влаштувала таємну романтичну поїздку на грецький острів Паргу на величезній яхті.

Анонімне джерело впевнене, що Кіану володіє тими якостями, які дуже цінує у чоловіках Анджеліна. При цьому важливо, що актор у хороших відносинах з її дітьми. Він любить дітей і дуже добре впливає на Анджеліну. Кіану добрий, чесний і відповідальний, а це ті якості, які Енджі зараз хоче бачити у своєму чоловікові.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

До речі, такий чоловік, як Бред Пітт, не може довго перебувати без жіночої уваги. І ось вже з'явилися чутки про нові стосунки актора, а привід для них дав сам Бред. Папараці "застукали" першого красеня Голлівуду на побаченні з милою білявкою.

На Днях актор відвідав благодійний концерт у Лос-Анджелесі Red Hot Chili Peppers. Але кого б це так сильно цікавило, якби компанію йому не склала білява супутниця. Таблоїди часу дарма не втрачали і з'ясували, що нова пасія актора - дизайнер ювелірних прикрас і нутриціолог Сет Харі.

Весь вечір актор провів разом зі своєю супутницею: вони мило посміхалися, танцювали і пили вино. Проте поки не ясно, що це - дружні стосунки або початок нового роману.

Нагадаємо, що Пітт абсолютно не шкодує про розлучення з Енджі, тому що в останні роки їх сім'я нагадувала справжнє пекло.

Як повідомляв портал Знай.uа, голлівудські зірки Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер, які після багаторічних чуток про розлучення періодично з'являлися разом, тепер вже розлучилися офіційно.

Також портал Знай.uа писав, що Бред Пітт, якому довелося пережити два публічних розлучення, розповів, як створити щасливу сім'ю.