Епатажна заява голлівудського красунчика Пітта убила наповал мільйони фанаток по усьому світу, які сподівалися на амурні пригоди з розлученим актором.

Бред Пітт
Бред Пітт

Про це пише The Sun.

У повідомленні сказано, що американський актор вирішив зайнятися самовдосконаленням - він щодня тренується, медитує, відмовився від алкоголю і дотримується збалансованого харчування.
Окрім того, Пітт прийняв рішення відмовитися від сексу на рік.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт
Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Як зазначає видання, Пітт планує приділити увагу роботі над собою і дотримується здорового способу життя.

Повідомляється, що актор щодня тренується, медитує. Так, Пітт відмовився від алкоголю і дотримується збалансованого харчування.

Нагадаємо, мережа розбурхала клятва Бреда Пітта про те, що він вирішив більше ніколи не одружуватись.

Бред Пітт
Бред Пітт

Про незвичайну клятву повідомляє наближене джерело онлайн-виданню Radar. Причина настільки категоричного рішення, як стверджує джерело, криється у важкому розлучення з актрисою Анджеліною Джолі:

“Бред більше ніколи не одружиться. Розлучення з Анджеліною стало для нього останньою краплею. У нього пропало бажання офіційно оформляти свої відносини“.

Раніше Знай.uа писав про те, що популярний голлівудський актор Бред Пітт і кінорежисер Даррен Аронофскі будуть продюсувати фільм українського режисера Мирослава Слабошпицького "Тигр". Про це повідомляє Variety.

У виданні зазначається, що українець зніме кінострічку на основі книги канадського журналіста Джона Вейлланта. У книзі розповідається про амурського тигра, який полював на людей, а люди, в свою чергу, відкрили полювання на нього.

Як повідомляється, планувалося, що Аронофскі стане режисером даної кінострічки, а Пітт - зіграє головну роль в ній. Однак пізніше вони вирішили стати продюсерами, а режисерувати кінострічку буде українець Мирослав Слабошпицький.

Також Знай.uа повідомляв, що не так давно з'ясувалося, що у 43-річної голлівудської актриси Анджеліни Джолі з'явився новий коханий, який може скласти гідну конкуренцію красеню-актору Бреду Пітту.