Скептично налаштовані експерти з недовірою ставляться до теорії Гарвардських вчених про те, що "астероїд-сигара", зауважив учений Стівен Хокінг, може бути позаземним космічним кораблем, або ж зондом, якого відправили на вивчення космосу, або ж пошуку новий живих організмів.

Напередодні астрономи з Гарвардського університету опублікували нову наукову статтю. В ній говорилося про те, що вони підтверджують теорію Хокінга про об'єкт у формі сигари, який нібито може бути кораблем неземного походження. Сам корабель ретельно маскувався під астероїд, покрившись камінням.

"Тіло може бути оперативним зондом, спрямованих на навмисно на Землю чужою цивілізацією", - йшлося в статті.

Скептики ж вважають це дослідження помилковим. Співробітник Центру планетних наук Університету Торонто Скарборо Алан Джексон вважає, що це тіло може бути лише астероїдом або кометою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Скептики заявляють, що у Гарвардських вчених дуже мало доказів, щоб вважати цей космічний об'єкт за корабель прибульців.

Нагадаємо, що і хоча Xiaomi Mi Band 3 буквально пів року тому з'явився на прилавках, інсайдери та аналітики поділилися новою інформацією про новому унікальному Xiaomi Mi Band 5, який здивує ринок електронних девайсів новою продукцією. Головною особливістю девайса є можливість синхронізації з іншими додатками, такими як Google-сервіси і Strava.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Huawei представила новий бюджетний ноутбук Mate 13, який за характеристиками не поступається навіть MacBook від Apple. Оперативної пам'яті більш ніж достатньо для сучасного ноутбука - 8 гб.

Знай.uа писав, що новий iPad Pro 2018, якого показали світу в жовтні цього року вирішили перевірити на продуктивність. Як виявилося, це один з найбільш потужних на ринку. Тести підтвердили цю заяву. Навіть у деяких ноутбуків немає такої продуктивності.