Популярний голлівудський актор Бред Пітт і кінорежисер Даррен Аронофскі будуть продюсувати фільм українського режисера Мирослава Слабошпицького "Тигр". Про це повідомляє Variety.

Мирослав Слабошпицький

У виданні зазначається, що українець зніме кінострічку на основі книги канадського журналіста Джона Вейлланта. У книзі розповідається про амурського тигра, який полював на людей, а люди, в свою чергу, відкрили полювання на нього.

Мирослав Слабошпицький

Як повідомляється, планувалося, що Аронофскі стане режисером даної кінострічки, а Пітт - зіграє головну роль в ній. Однак пізніше вони вирішили стати продюсерами, а режисерувати кінострічку буде українець Мирослав Слабошпицький.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Три роки тому я підписав контракт з голлівудським агентством CAA. Мені надсилали багато сценаріїв, і серед них були дуже хороші, але не для мене" - розповів Слабошпицький.

"Історія майбутнього фільму заснована на книзі, це нон-фікшн. Я читав багато різних сценаріїв і це теж цінний досвід. Я давно міг взятися за якийсь фільм, але мені хотілося чогось унікального. І, здається, я це знайшов. Я відчув, що "Тигр" — це мій матеріал. Це як у відносинах, відбувається якась алхімія — ти розумієш, що це твоє, що тобі є, що привнести в історію", - розповів режисер DTF Magazine.

Мирослав Слабошпицький

Дія книги розгортається в сибірському селі. Люди вторгаються на територію проживання тигрів і один з них починає нападати на жителів села. Жителям і канадському журналісту, котрий присвятив своє життя захисту прав тварин, доводиться вибирати — винищити тварину або шукати інші варіанти порятунку.

У 2014 році журнал Rolling Stone назвав фільм Мирослава Слабошпицького "Плем'я" проривом року. Стрічка зібрала безліч нагород на міжнародних кінофестивалях, у тому числі завоювала три призи в Каннах (зокрема гран-прі Тижня критики") і "Єврооскар".

кадр з к/ф Плем'я, реж. Мирослав Слабошпицький

Раніше повідомлялося, що український фільм "Донбас" увійшов у список картин, які пройшли кваліфікацію на участь в боротьбі за "Оскар" в категорії "Кращий фільм іноземною мовою". Про це повідомила прес-служба Українського Оскарівського комітету.

Нагадаємо, у Лаврова скрепно пропіарили український фільм "Донбас".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" український фільм "Донбас" впритул наблизився до Оскара.

Також раніше повідомляв портал, про стосунки Джона Леннона і Йоко Оно знімуть фільм.