В Австралії знайшли незвичайного поссума з рідкісною генетичною мутацією. Завдяки унікальному жовтому забарвленню він дуже схожий на Пікачу – персонажа з популярного мультфільму.

Такий окрас тварина отримало із-за браку меланіну в шкірі. Користувачі мережі від нього в захваті. Він дійсно виглядає так, як улюблений Покемон.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Маленького поссума завезли у ветеринарну клініку, розташовану в Мельбурні. Тут його оглянули досвідчені фахівці. Лікарі вважають, що тварині близько п'яти місяців. Він повністю здоровий, його життю нічого не загрожує.

Поссумов поки побуде в клініці. Медики бояться відпускати його на волю в дику середу. Адже він є нічною твариною. А такий яскравий окрас може загрожувати його життя – він зробить його дуже помітним для сов та інших нічних хижаків.

Портал "Знай.uа" писав: дитинчата диких тварин, яких ви навряд бачили

Читайте також: у мережі з'явився ремейк культового мультфільму "Шрек"

Нагадаємо: чоловік побудував казкове мишаче село у своєму саду