Більше всього на світі Коді і Кайла Джонс мріяли про народження дитини. Вони жили у щасливому шлюбі, але ще щасливіший за них може зробити лише малюк. Подружжя розуміли, що їхня мрія може і не здійснитися. Коли Кайлі було 17 років, вона перенесла часткову гістеректомію – їй зробили операцію з видалення матки. Жінка намагалася не впадати у відчай. Яєчники їй не видалили, тому вона може стати біологічною матір'ю. Відсутність матки лише позбавляє її можливості самостійно виносити малюка. Тому, щоб завести дитину, Джонсам довелося скористатися послугами сурогатної матері.

Пошук жінки виявився досить складним. Жоден з варіантів не підходив Джонсів. Очікування могло тривати місяці і навіть роки. Тому Коді і Кайла вирішили звернутися за допомогою до знайомих – можливо, хтось із них допоможе вирішити проблему. Мама Коді періодично жартувала про те, що вона і сама може виносити дитину. Звичайно ж, все це ніхто всерйоз не сприймав. Але після чергової відмови Джонси почали замислюватися про це жартівливому реченні. В результаті вони взяли найважливіше рішення у своєму житті.

50-річної свекрусі Кайли довелося пройти через багато чого: її чекали нескінченні тести, медичні обстеження, аналізи. Медики були налаштовані скептично. Перша спроба запліднення виявилася невдалою, але здаватися ніхто не збирався. Навесні 2017 року Джонси дізналися радісну новину – їх сім'ю чекає поповнення.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

30 грудня на світ з'явився малюк Крос Аллен Джонс – довгоочікуваний первісток. Петті народила за допомогою кесаревого розтину. Джонси вважають це справжнім дивом. Звичайно ж, всім довелося нелегко, а особливо, сурогатної матері. Але народження дитини безумовно того варте. Петті щаслива, що народила малюка для свого сина і невістки.

Користувачі мережі захоплюються вчинком жінки. Вони впевнені, що на такий вчинок здатний піти далеко не кожен, тому вважають це справжнім подвигом.

Раніше портал "Знай.uа" писав: закохані загубили обручку в каналізації, але поліцейські його знайшли

Читайте також: мама Ілона Маска поділилася секретами виховання сина та особистої кар'єри

Нагадаємо: в Австралії знайшли унікального жовтого поссума, який нагадує Пікачу