Дивлячись на маму Ілона Маска стає зрозуміло, як він став одним з найбільш видатних винахідників сучасності. Мей стала відомою моделлю у 60 і тепер її можна побачити у кампейнах Clinique та Revlon. Як же їй вдається виглядати так добре? Передає Clutch.

Стеж за трендами

"Жінки часто запитують мене, як добре виглядати у старості. Секрет полягає в тому, щоб дорослішати у ногу з часом. Якщо в 60-х всі носили накладні вії, то, зрозуміло, що зараз ця тенденція вже неактуальна. Якщо ви будете дотримуватися старих тенденцій – ви будете виглядати старим. Особливо потрібно бути обережним з сивиною! Щоб виглядати привабливо, підбери собі відповідну стрижку!".

Про стиль

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Завжди одягайтеся так, як цього вимагає від вас захід. У спортзал – зручну спортивну форму, а на вечірку з дрес-кодом black-tie – елегантну сукню!".

Робота – це більше, ніж заробіток грошей

"Я ніколи не хотіла припиняти працювати. Навіть, коли мені було нічим платити за оренду квартири, мені все одно подобалася моя робота. Зараз мені здається, що я тільки починаю свою кар'єру. Так, я дійсно починаю її! Почати нове життя в 68 років, можете собі уявити? А я можу!".

Не варто боятися старості

"Коли мені було 60, я відчувала себе не комфортно, будучи блондинкою, тому я вирішила перестати фарбувати волосся. Коли в мене відросли сиві локони, я їх відрізала. Мені всі говорили, що коротке сиве волосся поставить хрест на моїй кар'єрі. Але, на щастя, все вийшло навпаки".

Будь відповідальним за свої харчові звички

"Багато моделей, як правило, худорляві від природи, під час перерв між зйомками часто їдять різні ласощі. Я подивилася на них, і теж спробувала з'їсти кілька печеньок. І що ви думаєте? Я поправилася на кілограм! Щоб позбутися від нього, мені довелося тренуватися у спортзалі тиждень. Потрібно пам'ятати про те, що ми несемо відповідальність за свої харчові звички. Так, це нелегко, але справедливо".

Нагадаємо, 5 головних секретів японок для молодості і краси.

Раніше Знай.ua повідомляв, креативный блогер показала, як змінювалися стандарти жіночої краси у різні епохи.

Також Знай.ua писав, топ-7 секретів краси від Ані Лорак.