"Чорне дзеркало" – відомий багатосерійний фільм, присвячений ролі високих технологій в сучасному житті. Кожна з серій розкриває певну проблему і піднімає важливі питання, які змушують багато про що задуматися. Найчастіше все подається в різкій формі.

Довгоочікуваний п'ятий сезон серіалу вийде в ефір Netflix 28 грудня. Користувач Twitter з ніком langdonsslut опублікував на своїй сторінці скріншот твіту Netflix. У ньому міститься інформація про дату прем'єр популярних серіалів. На даний момент початковий твіт недоступний.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

У публікації зазначено, що перша серія нового сезону "Чорного дзеркала" має цікаву назву "Bandersnatch", що по-російськи звучить як "Брандашмыг". Ймовірно, серія буде пов'язана з вигаданим істотою, персонажем казки Аліса в країні Чудес " Льюїса Керролла. Брандашмыг – це великий, небезпечний і кровожерливий монстр, який загрожує головним героям.

Це назва згадував також користувач boskee_voitek у своєму квітневому твіті. Він опублікував фотографію з місця зйомок серіалу.

Про те, що прем'єра нового сезону відбудеться у грудні, раніше повідомив Bloomberg. Він інформував глядачів про те, що в одній із серій вони зможуть впливати на розвиток подій, вибравши ту чи іншу сюжетну лінію.

Netflix паралельно працює над проектами з альтернативними сюжетами.

Раніше "Знай.uа" писав про те, що легендарний Король Лев повертається

А також про те, що в Австралії знайшли реального Пікачу

Нагадаємо: фотограф перетворив свого батька на лиходія з популярних фільмів