Три роки тому 60-річному жителю Америки Едварду Фідеру зробили складну операцію – йому видалили аневризму судини головного мозку. Під час госпіталізації медики порадили родичам чоловіка про всяк випадок з ним попрощатися. Вони не могли дати гарантію того, що в такому віці пацієнт зможе пережити настільки складну операцію. На щастя, все пройшло добре.

Після хірургічного втручання на голові чоловіка залишилися сильні шви, які багатьох лякали. Його родичі і друзі жартували про те, що він став схожий на злочинця з відомої серії фільмів про Джеймса Бонда. До речі, і сам Едвард, і вся його сім'я обожнюють ці фільми. Син чоловіка, який працює фотографом, вирішив обіграти. Він сфотографував батька в образі цього героя. До речі, йому навіть придумали оригінальне прізвисько – Шви.

Через три роки на соціальне новинному сайті reddit Едвард Фідер-молодший побачив пост з фотографією, на якій був зображений незнайомець після операції. Він відповів на нього знімком з лиходієм-батьком. До речі, пізніше він виклав серію в окремому тред. Користувачі оригінально відреагували на публікацію. Вони перетворили Едварда Фідера справжнього героя сучасних популярних фільмів. Вийшло досить правдоподібно.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" писав про дівчинку з інопланетною красою

Читайте також: чоловік побудував казкове мишаче село в своєму саду

Нагадаємо: підбірка новорічних фільмів з чарівною атмосферою